KingOfcameL
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
40 tl ye sıra bekliyorlarSaati 40 lira ps5 vereceğime Selena izlerim daha iyi
40 tl ye sıra bekliyorlarSaati 40 lira ps5 vereceğime Selena izlerim daha iyi
25 yaşına geldim çocuk bagirma küfür falan artık pek kaldırmıyor kafam parasini falanda geçtim burda ps4 6 lira40 TL ye sıra bekliyorlargerçekten bizede bu fiyat absürt geliyor
Hangi sehirmis orası iyimis 6tl olan yerde çocukta çok olabilir tabi25 yaşına geldim çocuk bagirma küfür falan artık pek kaldırmıyor kafam parasini falanda geçtim burda ps4 6 lira
Aydın'ın bir ilçesi gideli 1 ay falan olduHangi sehirmis orası iyimis 6tl olan yerde çocukta çok olabilir tabi![]()
Vay be saati 1-3 lira olan PC'leri hatırladım bir an. VIP'e 3 TL verirdik hey gidi günler hey.Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor
internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum?
Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok mu geride kaldık yoksa onlarmı abartmış çözemedik ps4 saat ücreti 12tl den oynatıyoruz biz şuanda ama genel olarak nereye baksak 2 katı.
Bu şehir bu semt ps4 saati xx
Bu şehir bu semt internet cafe saat xx
Şeklinde paylaşırsanız sevinirim
50 kuruşa bir saat oynadığım dönem olduVay be saati 1-3 lira olan PC'leri hatırladım bir an. VIP'e 3 TL verirdik hey gidi günler hey.
30 35 mi neydi İstanbulda sonuna kadar değiyor Ps5 gerçekten canavarSaati 40 lira ps5 vereceğime Selena izlerim daha iyi
Mekanın ismi ne hocamMersinde bi mekan var usta... 3070 var, kasada ışıksız olan tek şey kasanın metalleri, full razer ekipman, kavisli 240hz eşşşşeeek kadar monitör falan var. 10tl
Kanka çok be ya 1 saat kesmicek en az 3 saat oynaman lazım 100 TL ama çok bence30 35 mi neydi İstanbulda sonuna kadar değiyor Ps5 gerçekten canavar