Neler Yeni

PlayStation xbax hangisini almaliyım Steam ve epic hesabımı kullanabilitmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunç
Öncelikle merhaba ben PlayStation ve x bax hakkında hiç bilgim yok sadece bilgisayardan oyun oynuyordum Steam ve epicte kütüphanem biraz dolu ve bilgisayar oynayai bıraktım televizyonla beraber oynayabileceğim ve epic ve Steam hesabımın içindekileri de kullanarak oyun oynamak istiyorum hamgisinde epic ve Steam hesabıma erisebilirim butcemde fazla değil motor aldım ne önerirsiniz (hiç bilgim yok)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,065
İsim
Emre siyah
hayır kullanamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,065
İsim
Emre siyah
Bir modelden bahsetmiyorum epic ve Steam hesabımı kullanarak televizyobda oyun oynamak istiyorum ne alamliyim ve kullanabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sindede mi oyunlara tekrar mi para vermem gerekecek
evet ikisinde de. Bilgisayar alır televizyona bağlarsın ancak öyle

mr.ghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed Mehmetgil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Xbax zeries 3600 alabiğlirsinnm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanki xbax ne

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
efe araci
Öncelikle merhaba ben PlayStation ve x bax hakkında hiç bilgim yok sadece bilgisayardan oyun oynuyordum Steam ve epicte kütüphanem biraz dolu ve bilgisayar oynayai bıraktım televizyonla beraber oynayabileceğim ve epic ve Steam hesabımın içindekileri de kullanarak oyun oynamak istiyorum hamgisinde epic ve Steam hesabıma erisebilirim butcemde fazla değil motor aldım ne önerirsiniz (hiç bilgim yok)
küçük tatlı indie yapımları seviyorsan xbox al gamepass ile keyfini çıkar , AAA oyunlar seviyorsan tlou gow gibi ps5 al steamde ki oyunlara erişemezsin maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunç
Top Bottom