Squirtle48
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,969
Hmm anladım hocam, teşekkür ederim.hocam ubisoftla bağdaştırıyor aldığın oyuna göre. ubisoft oyunu alırsan ubisoftla, mesela fifa alırsan originle bağdaştırıyor.
Hmm anladım hocam, teşekkür ederim.hocam ubisoftla bağdaştırıyor aldığın oyuna göre. ubisoft oyunu alırsan ubisoftla, mesela fifa alırsan originle bağdaştırıyor.
rica ederim.Hmm anladım hocam, teşekkür ederim.
uplay hesabına ekliyorsunOyunu nereye veriyor?
aynen dediğin gibi oluyorMesela burdan satın aldığımda Steam Key olarak mı verecekler bana? O Key'ide Steam'e girdikten sonra kütüphaneme mi düşecek oyun?
Daha önce hiç Key'le oyun almadım da. Cahilim, aydınlatırsan sevinirim.
Hocam üyelik girişi için TT abonelik bilgisi falan istiyor. Ben bunları vermeden üye olamıyor muyum yavAlıntıyı görüntüle
Fiyatlar gördüğünüz gibi steam ve epic'e key olarak satın alıyormuşsunuz sanırım. Ayrıca site Enis Kirazoğlu'na sponsor diye biliyorum. Alışveriş yapan var mı? Enis Kirazoğlu'na sponsor olduğuna göre güvenilirdir diye düşünüyorum![]()
Nereden kayıt oldun bilgi verir misin?abonesi olmasan bile kayıt olabiliyorsun ben öyle yaptım
site de çıkıyor kayıt olma bölümü onu seçiyorsun sonra türk telekom sitesine atıyor ordan müşterisi değilim yazıyor onu seçiyorsun.Nereden kayıt oldun bilgi verir misin?
Anladım tamam teşekkürler...site de çıkıyor kayıt olma bölümü onu seçiyorsun sonra türk telekom sitesine atıyor ordan müşterisi değilim yazıyor onu seçiyorsun.
telefon numaran ile kayıt oluyorsun, telefona şifre geliyor onunla giriş yapıyorsun.
Telefonuna mesaj olarak gelmiştir ya da mail'i verdiysen maile bak şu an pek bir bilgim yok. Site sürekli çöktüğü için daha alışveriş yapamadım.ac origins aldım da aktive için epin kodunu bulamadım nerde bu kod
ikisinede gelmedi bekliyorum şuan bende zar zor alabildimTelefonuna mesaj olarak gelmiştir ya da mail'i verdiysen maile bak şu an pek bir bilgim yok. Site sürekli çöktüğü için daha alışveriş yapamadım.