🔥İndirim Playstore Flash İndirimleri

Mesela burdan satın aldığımda Steam Key olarak mı verecekler bana? O Key'ide Steam'e girdikten sonra kütüphaneme mi düşecek oyun?
Daha önce hiç Key'le oyun almadım da. Cahilim, aydınlatırsan sevinirim.
aynen dediğin gibi oluyor

Alıntıyı görüntüle
Fiyatlar gördüğünüz gibi steam ve epic'e key olarak satın alıyormuşsunuz sanırım. Ayrıca site Enis Kirazoğlu'na sponsor diye biliyorum. Alışveriş yapan var mı? Enis Kirazoğlu'na sponsor olduğuna göre güvenilirdir diye düşünüyorum :D
Hocam üyelik girişi için TT abonelik bilgisi falan istiyor. Ben bunları vermeden üye olamıyor muyum yav

Hocam üyelik girişi için TT abonelik bilgisi falan istiyor. Ben bunları vermeden üye olamıyor muyum yav
abonesi olmasan bile kayıt olabiliyorsun ben öyle yaptım

Nereden kayıt oldun bilgi verir misin?
site de çıkıyor kayıt olma bölümü onu seçiyorsun sonra türk telekom sitesine atıyor ordan müşterisi değilim yazıyor onu seçiyorsun.
telefon numaran ile kayıt oluyorsun, telefona şifre geliyor onunla giriş yapıyorsun.

site de çıkıyor kayıt olma bölümü onu seçiyorsun sonra türk telekom sitesine atıyor ordan müşterisi değilim yazıyor onu seçiyorsun.
telefon numaran ile kayıt oluyorsun, telefona şifre geliyor onunla giriş yapıyorsun.
Anladım tamam teşekkürler...

Ne zaman açılacak acaba, indirimler fena bu arada rainbow taşır mı? sistemim r7 m260x 1gb 8gb ram(ddr3 1600 mhz) i5 5300u

ac origins aldım da aktive için epin kodunu bulamadım nerde bu kod
Telefonuna mesaj olarak gelmiştir ya da mail'i verdiysen maile bak şu an pek bir bilgim yok. Site sürekli çöktüğü için daha alışveriş yapamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,362
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri