🔥İndirim PNY EPIC-X RTX 5070 TI 40.499TL

neden saçma olsun giriş / orta / üst olarak üçe ayrılır modeller epic-x , epic-x plus en üst modellerden işte :D pny markasının örnek veriyorum asus rog strix ile astral asusun en üst modeli nesi saçma anlamadım.
anlaşamadığımız kısım şu ben pny'nin en üst modeli değil diyorum. tabii ki gigabyte windforce gibi ürünlerden daha iyi ama pny'nin tepe modeli değil.

Konudaki model VCG5071T16TFXXPB1-O ve PNY'nin en iyi 5070 Ti modeli. 329mm uzunluğunda.

9070 xt varken %2 %3 icin ekstra 8-10k akıl ve mantık dışı. Bana cuda lazim diyen adam alsın.

Resimdeki model nasıldır ve adı ne bunun?
Resimdeki model pny’nin en baz modeli. 3 slot yer kaplıyor gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Birde bunun argb olan verisyonu var. Diğeri ise pny’nin tepe model plus olarak geçiyor

Resimdeki model nasıldır ve adı ne bunun?
en tepe modelinin bir tık altı epic-x en tepe modeli epic-x plus aralarında çok bir fark yok o yüzden en tepe modellerden sayılır.

Sonuçta bu paraya alınmaz agalar boşa tartışmayın :D 30k altına en ucuz 9070 xt al geç.
Yavrum herkes oyun oynamıyor. Yarı profesyoneller için cuda çekirdeği şart. Bu kart için maalesef 38-40K araları iyi fiyat gibi ama hala diyorum. Super serisi çıkınca piyasa ikinci el 5070 modelleriyle dolu olacak.

olay spesifik durumlar için %3 %5 fark değil
ben mesela yarı SF kullanıyorum yarı oyun oynuyorum

oyun kısmına da şöyle değineyim

forza motorsport oyunu var pek çoğunuz oynamaz benim oyun işimin yarısı bu 7900 GRE yaklaşık -10 7900xt ayarında bir kart overlock ile RTGI ray tracing max açık 4k 30-35 fps anca oynatıyor FSR ise çamur deryasına çeviriyor oyunu.a lt tab crash arkada youtube açıkşa driver tiemout falan hepsi gitti. overclocklu 280-300wçekiyor . 9070 xt ninde 330 falan çekeceğini düşünüyorum.

5070 ti ile DLSS son transformer moderliyle bu oyunu oynayınca fps falan geçtim netlik keskinlik iki kat artıyor ve vsync ile pürüzsüz 60fps veriyor maksimum ray tracing RTGI. çektiği elektrik 150-190W. aradaki fark 2 katı. diğer oyunlarda tabii ki değildir. ancak benim için en önemlisi forza motorsport. cyeberpunk multi frame generation ı da görmeden karar vermeyin .

yani hangi oyunlar hangi programlar kullanıyorsanız ona göre yatırım yapmanız mantıklı olur. olayı sadece genel fps performansına göre değerlendirmemek lazım.

incelemerde tüm testler aynı oyunları test ediyor

benim oyunumun testini aradım zor buldum ona göre karar verdim

Forza-Motorsport-UHD-MSI-GeForce-RTX-5070-Ti-Ventus-3X-3.webp

şu an 7900 gre satmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
GALAX ve PNY gibi markalara bir türlü ısınamadım.
pny neyse de galaxa nasıl ısınamadın ya :D pny giriş modelleri kötü zaten fakat orta / yüksek segmentleri çok f/p özellikle palit markasının gamerock modeli müthiş bir şey.

Geri