57 k ya buldum ben o yüzden pny tercih edicem sanırımAlınır bence gayet iyi bir ekran kartı. Marka olarak ise PNY gayet iyi bir markadır. 3K fark ile Galaxta bakılabilir https://www.akakce.com/ekran-karti/...boc-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,925103898.html
O değerleri bulamadım bir türlüTamam hocam sıcaklık değerlerine falan da bakmayı unutmayın derim
Pny güzel bir marka yurt dışında popüler alabilirsinizPNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı? 2730 MHz frekans olarak görünüyor msı vanguard soc la nerdeyse aynı. Marka olarak nasıldır. Bir sorun yaratırmı marka olarak?
Redditte buldum genelde 60 dereceyi geçmiyor full yük altındaTamam hocam sıcaklık değerlerine falan da bakmayı unutmayın derim
iyi hocam o zaman alabilirsiniz youtube testlerindende bakabilirsiniz.Redditte buldum genelde 60 dereceyi geçmiyor full yük altında![]()
Daha yeni pny rtx5080 montaj yaptım ürün çok büyük soğutmaya sahip ve çok sağlam malzemesi var kesinlikle alınırPNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı? 2730 MHz frekans olarak görünüyor msı vanguard soc la nerdeyse aynı. Marka olarak nasıldır. Bir sorun yaratırmı marka olarak?
Hocam bıktım artık 1 yıldır 7800x3d li sistemde ekran kartı yok bekleyemem artık 57k ya bulmuşken alayım dedimBu paralari vermeyi dusunuyorsaniz PNY tercih edilebilir marka ama bence bu paralara ekran karti almamak lazim
2.el 3070 al 8-9k ya fiyatlar dusunce 7 ye sat max 1k zararin olurHocam bıktım artık 1 yıldır 7800x3d li sistemde ekran kartı yok bekleyemem artık 57k ya bulmuşken alayım dedim