kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 849
Hawk'ın kendisi de bana iade edebileceğimi yazmıştı neyse bakalım göreceğiz...Amazon kendi sattığı ürünler için o süreyi sağlar kullanılmış 1 aylık ürünü Hawk almaz
Hawk'ın kendisi de bana iade edebileceğimi yazmıştı neyse bakalım göreceğiz...Amazon kendi sattığı ürünler için o süreyi sağlar kullanılmış 1 aylık ürünü Hawk almaz
Hocam çıktığı günden beri kullanıyorum 60 derecelerdeydi uc ve oc ayarı yaptım çoğu oyunda 60a gelmiyor bile artık gayet kaliteli soğutmasıHocam bende en düşük inno3d modeli var ve soğutmasından hiç memnun değilim. Amazondan alalı 1 ay oldu iade kabul edecekler gibi, sizce bu alınır mı daha iyi soğutma performansı alır mıyım
12 taksitle Phoenix yani bir alt modeli 70 bine geliyordu. Bu 72 bine geliyor, vade farkları çok yüksek ama aylık 6 bin ödemek hiçbir şey bu kart için. Ben Phoenix almasam bunu alırdım, aynı fiyat çünkü.Çok güzel fırsat ihtiyacı olan için alınır 5070 ti fiyatına tepe seviye gainward.
Amazon iade alırsa bu kart bende kalacak, haydi hayırlısı :')Hocam çıktığı günden beri kullanıyorum 60 derecelerdeydi uc ve oc ayarı yaptım çoğu oyunda 60a gelmiyor bile artık gayet kaliteli soğutması
Hayırlısı olsun hocamAmazon iade alırsa bu kart bende kalacak, haydi hayırlısı :')
Yani ?Bunun fiyatına 2 tane 5070 aldım.
Fiyatını hak etmediğini düşünmekteyim.Yani ?
Minimal 55k ya gördük o fiyatın altına inerseler güzel olur bakalım stok ve kur muhabbetleri belirler durumu. 45k lansman 50 55k arası normal diyebiliriz.Fiyatını hak etmediğini düşünmekteyim.
3 taksit var dı sankitaksit olsa iyidi taksit yok