Aldığın üründe prime logosu varsa satıcının kim olduğu önemli değil, 30gün içinde gönül rahatlığı ile iade edebilirsin. Satıcı kralı da olsa ben o ürünü kabul etmiyorum diyemez.Amazon iade alırsa bu kart bende kalacak, haydi hayırlısı :')
Aldığın üründe prime logosu varsa satıcının kim olduğu önemli değil, 30gün içinde gönül rahatlığı ile iade edebilirsin. Satıcı kralı da olsa ben o ürünü kabul etmiyorum diyemez.Amazon iade alırsa bu kart bende kalacak, haydi hayırlısı :')
Phantom phoneix Python olması lazım forumda telefonu çıkra diye bi arkadaşın konusu vardı göz atgainwardda bir sürü model var hocam en tepeden aşağı bilginiz varsa yazar mısınız
Satıcı amazon değilse almaz. Yüksek ihtimalle.Nasıl yani? Amazonun kendi iade sayfasında bu ürünü aldığınız tarihten 1 ay sonrasına kadar iade edebilirsiniz yazıyordu. Satıcı HAWK ama şöyle bir problem de var, bana yanlış kart gönderildi ve içime sinmedi kart sıcaklığı açık sistemde 80'lere kadar gidiyor
Satıcı hawk ama sanırım gönderen amazon olunca oluyor dediler. Şöyle yazıyor acaba kabul edecekler miSatıcı amazon değilse almaz. Yüksek ihtimalle.