benim kasa siyah siyah olanı alırdım beyaz olsa beyz alırdımSiz hangisini alırdınız ?
Peki hala memnun musun?Bende var kullaniyorum, 3ay oldu, memnunum simdilik. Alinir
pny güzeldir yenür uzun süreçde kolay kolay fan bozmazBu ekran kartı alınır mı ?![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O iş öyle olmuyor zaten bu kartlar kendini kanıtlamış kartlar ve markalarAlınmaz pny diye marka mı olur kaç kere duydunuz bu markayı kaç tane kartını kullandınız hemen alınır iyi demek olmuyor
hocam merhaba 5070 gigabyte windforce iyi midir? 3 fanlı ısınırmiO iş öyle olmuyor zaten bu kartlar kendini kanıtlamış kartlar ve markalar
Alıntıyı görüntüle
inno3d, zotac vs alınır da pny den emin degilim pny ssd kullandım çöp oldu durduk yereBu ekran kartı alınır mı ?![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr