Ekonomik telefon arayanlara kupon ve indirim sayesinde piyasaya göre 1000 TL uyguna poco c65 kupon ile 8099 TL.

Hocam telefonu kullanmadım, sana tavsiyem yorumları oku bir kaç inceleme videosu izle kafana yatarsa al64 gb note 9 pro yerine alınır mı babam için, hafıza az ondan lazım ayrıca kamera idare etsin yeter çok kötüde olmasın
Saydıkların hepsi C65 de kötü marka takıntın yoksa Tecno Pova 5 (8GB 256 GB) 8k civarlarda.64 gb note 9 pro yerine alınır mı babam için, hafıza az ondan lazım ayrıca kamera idare etsin yeter çok kötüde olmasın
hocam cihazda arama kayıt varmıdır xiaomi de rom atıp yapıyorum ondan marka önemli eğer uygunsa tecno da alınabilir bu bağlamdaSaydıkların hepsi C65 de kötü marka takıntın yoksa Tecno Pova 5 (8GB 256 GB) 8k civarlarda.
Onun hakkında bilgim yok maalesef İşlemci,Hızlı sarj ,Kamera bi nebze iyi diye önermiştim.hocam cihazda arama kayıt varmıdır xiaomi de rom atıp yapıyorum ondan marka önemli eğer uygunsa tecno da alınabilir bu bağlamda
Note 9 Pro bile bu cihazdan daha iyi hafıza haricinde tabii.64 gb note 9 pro yerine alınır mı babam için, hafıza az ondan lazım ayrıca kamera idare etsin yeter çok kötüde olmasın
Arkadaşta vardı. Yazın 5 e almıştı. Kamera performansı kötü ama baban için hafıza ve kullanımda sorun yaşatacağını düşünmüyorum. O fiyatlara da başka bir seçenek yok diye düşünüyorum.64 gb note 9 pro yerine alınır mı babam için, hafıza az ondan lazım ayrıca kamera idare etsin yeter çok kötüde olmasın