Poco F3 vs S20 FE vs Oneplus 9R (Yurtdışı,garantisiz)

Hyperion1

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
5700
Bu üç telefon arasında kaldım oneplus almak istiyorum ancak yurtdışı alacağım için garantisi olmayacak ve bir sorun yaşarsam nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız?

Ben de bir telefon almayı planlıyorum. Aynı şekilde ya tr garantili F3 alacağım ya da yurt dışı One Plus 9R veya Kayıt açılırsa Nord2 alacağım. Tr garantili F3 e verdiğim parayla Yurt dışı garantisiz 9R alabiliyorum kafam karışık oneplus daha iyi ama bir sorun çıkartır mı aynı sen gibiyim kardeşim bende. Benim içimden 9R almak geçiyor.

Hocam sadece Oneplus 9R mi yurt dışlı garantisiz. Hepsi mi?

Bu üç telefon arasında kaldım oneplus almak istiyorum ancak yurtdışı alacağım için garantisi olmayacak ve bir sorun yaşarsam nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız?
Telefon bozulsa,arızalansa garantiye gidemez. Teknoloji biraz da şans işi olduğu için bu bütçede yurt dışı almanızı tavsiye etmem. O yüzden S20FE tavsiye ederim

Garantisiz telefon alacaksam önceki serileri sorunlu telefon almazdım. Ne olacağı belli olmaz. O yüzden s20 fe’yi ele derim.

OnePlus 9R en mantıklısı gibi duruyor hocam.

tabi k s20fe sd version

Garantisiz telefon alacaksam önceki serileri sorunlu telefon almazdım. Ne olacağı belli olmaz. O yüzden s20 fe’yi ele derim.
S20FE garantisiz değil. Sadece Oneplus garantisiz.
(Yanlış anlamadıysam)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bir telefon almayı planlıyorum. Aynı şekilde ya tr garantili F3 alacağım ya da yurt dışı One Plus 9R veya Kayıt açılırsa Nord2 alacağım. Tr garantili F3 e verdiğim parayla Yurt dışı garantisiz 9R alabiliyorum kafam karışık oneplus daha iyi ama bir sorun çıkartır mı aynı sen gibiyim kardeşim bende. Benim içimden 9R almak geçiyor.
Ama telefonda aldıktan 1-2 sonra arızalasan, bozulsa sıkıntı. Ya telefonculara 1kdan fazla verip yaptıracaksın ya da garantili telefon alacaksın.

S20FE garantisiz değil. Sadece Oneplus garantisiz.
(Yanlış anlamadıysam)
o halde s20 fe de dahil olur. hatta bu 3ü arasından benim tercihim olurdu. başka telefon olmayacak, sadece bu 3ü olacaksa.

Öyle bir yazmış ki hangileri garantili hangileri değil çözmüş değilim. Davincinin şifresi bu kadar zor değildir o.O2
Sadece Oneplus garantisiz diğerleri garantili tr ürünü.
Hocam sadece Oneplus 9R mi yurt dışlı garantisiz. Hepsi mi?
Sadece Oneplus.
Vallahi çok sıkıntı. Oneplus dışındakileri AVM'lerde test etme şansı buldum. Ekran konusunda Poco F3 önde bunu söyleyebilirim. Ama MİUİ hakkındaki kötü yorumlar beni korkutuyor. OneUI çok stabil göze güzel geliyor göze. Kamera çok önemli değil benim için ikisinin kamerası da beni tatmin etti açıkçası ama sizin için önemliyse sanırım S20 FE kamerası daha iyi (Poco'nun macro kamerası çok üst seviye.). Oneplus'a gelirsek ben sıkıntı yaşamaktan korkuyorum hiç imeili telefon kullanmadım güncelleme ve banka uygulamaları sıkıntı yaratır mı acaba?

Sadece Oneplus garantisiz diğerleri garantili tr ürünü.

Sadece Oneplus.

Vallahi çok sıkıntı. Oneplus dışındakileri AVM'lerde test etme şansı buldum. Ekran konusunda Poco F3 önde bunu söyleyebilirim. Ama MİUİ hakkındaki kötü yorumlar beni korkutuyor. OneUI çok stabil göze güzel geliyor göze. Kamera çok önemli değil benim için ikisinin kamerası da beni tatmin etti açıkçası ama sizin için önemliyse sanırım S20 FE kamerası daha iyi (Poco'nun macro kamerası çok üst seviye.). Oneplus'a gelirsek ben sıkıntı yaşamaktan korkuyorum hiç imeili telefon kullanmadım güncelleme ve banka uygulamaları sıkıntı yaratır mı acaba?
Her türlü S20FE

Geri