İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,604
Arka kamerası fiyatına göre zayıf kalıyor ama onun dışında herşeyi dolu dolu koymuşlar.
Bu sarar bak olmasa alırdımArka kamerası fiyatına göre zayıf kalıyor ama onun dışında herşeyi dolu dolu koymuşlar.
Bu fiyatlara alınabilcek en iyi telefon ne sizce böyle max 30 35Arka kamerası fiyatına göre zayıf kalıyor ama onun dışında herşeyi dolu dolu koymuşlar.
şuan s25 fe 35 için ama kasım sonuna kadar bakmak gerekiyorBu fiyatlara alınabilcek en iyi telefon ne sizce böyle max 30 35
Kesinlikle hayır. S24fe ile fiyat farkına değicek fark yok. Ayrıca 35 lere çıkınca başka markaların çok daha iddialı telefonları geliyor.şuan s25 fe 35 için ama kasım sonuna kadar bakmak gerekiyor
S24 ya da daha ucuza S24 FEBu fiyatlara alınabilcek en iyi telefon ne sizce böyle max 30 35
Ne mesela kralKesinlikle hayır. S24fe ile fiyat farkına değicek fark yok. Ayrıca 35 lere çıkınca başka markaların çok daha iddialı telefonları geliyor.
Güncelleme çok sorun değilse honor 400 pro falan var hocam. Ya da direkt s25fe ye o parayı vermeyip s24fe alabilir. Ya da s24+ bakabilir.Ne mesela kral
kanka redmi note 10pro kadar güzel bi telefon görmedim 2 yıldır babam kullanıyo belki daha fazladır gram kasma yok kamerası gayet güzel uygulama geçişlerinde kasma yok oyun performansıda güzel diye biliyorum işte babam kendine tel alcak onuda ben alcam en azından iş görürHalen note 10 pro kullanıyorum yakın zamanda değişirim sevdiğim en iyi yanlarından biri kasaları çok sağlam o kadar düşmesini rağmen banamısın demedi samsung yazılım olarak daha iyi olabilir ama kasaları çok zayıf bir kere düşmeye çok ekranı kırılan gördüm sırf bu yüzden sevmiyorum .