🔥İndirim Poco F7 256 GB 24.949 TL

Cihazı alalı 2 ay oldu kesinlikle şarjı çok iyi gidiyor.

İlk başlarda cihazda bazı takılmalar,şarjın hızlı gitme problemlerini yaşadım fakat 2 hafta sonra bu problemlerin hepsi gitti.

Yazılımsal buglar hala var benim cihazimla mi alakalı bilmiyorum

Mesela bazen internet olsa bile internet yokmuş gibi oluyor wi-fiyi yada mobil veriyi aç kapat yapmak gerekiyor.

Bluetooth bazen bağlanmıyor tekrar manuel aktif etmek gerekiyor

Youtubeda video izlerken bir anda parlaklık kısıyor

Bunlar yazılımsal da olabilir bilmiyorum.

Oyun performansı falan harika ısınma konusuna gelirsek çok sıcak havalarda her cihaz gibi ortalama ısınıyor.

Sosyal medyada ısınma falan yok.

Almak isteyen arkadaşlar bu duruma göre değerlendirme yapabilirsiniz.

3 taksit imkanı lazım

Halen note 10 pro kullanıyorum yakın zamanda değişirim sevdiğim en iyi yanlarından biri kasaları çok sağlam o kadar düşmesini rağmen banamısın demedi samsung yazılım olarak daha iyi olabilir ama kasaları çok zayıf bir kere düşmeye çok ekranı kırılan gördüm sırf bu yüzden sevmiyorum .

Halen note 10 pro kullanıyorum yakın zamanda değişirim sevdiğim en iyi yanlarından biri kasaları çok sağlam o kadar düşmesini rağmen banamısın demedi samsung yazılım olarak daha iyi olabilir ama kasaları çok zayıf bir kere düşmeye çok ekranı kırılan gördüm sırf bu yüzden sevmiyorum .
kanka redmi note 10pro kadar güzel bi telefon görmedim 2 yıldır babam kullanıyo belki daha fazladır gram kasma yok kamerası gayet güzel uygulama geçişlerinde kasma yok oyun performansıda güzel diye biliyorum işte babam kendine tel alcak onuda ben alcam en azından iş görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,685
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri