Pocoda ne malzeme kalitesi var ne kamera var ne yazılım var, adamlar pil ve işlemci koyup oyun oyna demişler resmen başka olayı yok cihazın. S24FE her anlamda dengeli bir cihaz işlemcisi yine iyi kamerası güzel pili ortalama yazılımı sağlam 7 sene güncelleme garantisi var kasası da iyi kaliteli hissettiriyor. Bence S24FE alınmalı.Arkadaşlar merhaba bu konulardan çok anlamam. Liseye yeni geçicem beni lise boyunca idare edecek bir telefon lazım. Oyun günlük 2 saat bilemedin 3 saat Genshin impact, Diablo, Pubg oynarım. Arkadaşlarım Samsung gibisi yok Samsung al diyor ben poco taraftarıyım. Siz ne önerirsiniz
Sızıntılara göre pek farkı yok kamera düzeni çok benzer tasarım benzer işlemci benzer vs. Beklemeye değecek hiçbir şeyini görmedim.Bayağı araştırdım exynos üzer diyolar karar veremedim tam. 2025in sonlarına doğru S25 FE çıkacakmış 1 ay sonra alıcak babam telefonu acaba Kasımı aralığı bekleyip s25fe mi alsam
alınabilecek en fiyat performans telefon s24fe hayırlı olsunİlgilendiğiniz için teşekkürler tercihim s24 FE'den yana olacak
Teşekkürleralınabilecek en fiyat performans telefon s24fe hayırlı olsun
OlabilirBayağı araştırdım exynos üzer diyolar karar veremedim tam. 2025in sonlarına doğru S25 FE çıkacakmış 1 ay sonra alıcak babam telefonu acaba Kasımı aralığı bekleyip s25fe mi alsam