Poco F7 mi Samsung S24 FE mi benim için daha uygun

Bence xiaomi alınacaksa mi serisi alınmalı o da yurtdışı olayları indirim vs. yüzünden

Sadece oyun odakliysan F7 al dostum ama liseye geçeceğim diyorsun fotoğraf vs bir çok açıdan Samsung daha kalitelidir.

Arkadaşlar merhaba bu konulardan çok anlamam. Liseye yeni geçicem beni lise boyunca idare edecek bir telefon lazım. Oyun günlük 2 saat bilemedin 3 saat Genshin impact, Diablo, Pubg oynarım. Arkadaşlarım Samsung gibisi yok Samsung al diyor ben poco taraftarıyım. Siz ne önerirsiniz
Pocoda ne malzeme kalitesi var ne kamera var ne yazılım var, adamlar pil ve işlemci koyup oyun oyna demişler resmen başka olayı yok cihazın. S24FE her anlamda dengeli bir cihaz işlemcisi yine iyi kamerası güzel pili ortalama yazılımı sağlam 7 sene güncelleme garantisi var kasası da iyi kaliteli hissettiriyor. Bence S24FE alınmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bayağı araştırdım exynos üzer diyolar karar veremedim tam. 2025in sonlarına doğru S25 FE çıkacakmış 1 ay sonra alıcak babam telefonu acaba Kasımı aralığı bekleyip s25fe mi alsam
Sızıntılara göre pek farkı yok kamera düzeni çok benzer tasarım benzer işlemci benzer vs. Beklemeye değecek hiçbir şeyini görmedim.

Telefon almayı düşünüyorum s24fe ya da s24+ düşünüyorum başka şeylerede açığım yardim ederseniz s25+ da olabilir belki kararsizim o bütçeye çıkabilirmiyim emin deilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri