server kaydı şu an yapamıyorlar araştırdığım kadarıyla hocam. Server kapanmış yaza belki açılır diyorlar.Bu paraya server kayıtlı s24 ultra oluyor. Delirmeyin
server kaydı şu an yapamıyorlar araştırdığım kadarıyla hocam. Server kapanmış yaza belki açılır diyorlar.Bu paraya server kayıtlı s24 ultra oluyor. Delirmeyin
nerede? hemen alayımBu paraya server kayıtlı s24 ultra oluyor. Delirmeyin
Senin vereceğin IMEI numarasını yüklüyorlar. Yani yine senin telefonunudaki numara yenisine geçmiş olacaknasıl güveniyorsunuz server kaydına? benim aklıma milyon tane şey geliyor. sonuçta bütün bilgilerimiz telefonda yüklü. bilgim olmadığı için soruyorum.
x6 pro kullanıyorum galerisi bile reklamlı....Bu markada reklam sorunu devam ediyor mu ? Bilgisi olan var mı?
O zaman 10 lira olsada almam. Teşekkür ederim bilgi için.x6 pro kullanıyorum galerisi bile reklamlı....
nedense geekbenchte düşük skor alıyor bu telefon. bende s25 var düşük güç modunda bile f7 ultradan daha fazla puan alıyorFiyatına göre iyi işlemci , oyuncular tercih ediyor zaten Poco markasını. 2m Antutu skoru almış , reaktör koymuşlar içine maşallah![]()