Neler Yeni

POCO M3 vs POCO X3 Pro

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
https://www.hepsiburada.com/poco-x3...garantili-p-HBCV000005NG7C?magaza=Hepsiburada POCO X3 PRO
https://www.hepsiburada.com/poco-m3...garantili-p-HBV000019C9PE?magaza=teknobilisim POCO M3

OPPO A74 ekleyeyim mi dedim ama 4 gb ram artık az mı?

Eğer doğruysa;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
M3'ü pek önermem, annem ve babam kullanıyor. Arada konuşurken ses kesilmeleri gibi sorunlar yaşayabiliyorlar.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Poco M3 hakkında pek bilgim yok ancak Poco X3 Pro f/p kralı bir telefon. Üzerine az daha eklenip alınması daha mantıklı olabilir. Şu videoyu da izleyebilirsiniz;

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco M3 hakkında pek bilgim yok ancak Poco X3 Pro f/p kralı bir telefon. Üzerine az daha eklenip alınması daha mantıklı olabilir. Şu videoyu da izleyebilirsiniz;
Bende hardware plusun videosunu izlemiştim samsung ile karşılaştırıyorlardı galiba beni ne kadar götürür oyun vs oynayan biri değilim

şahin doğan

80+ Platinum
Bende hardware plusun videosunu izlemiştim samsung ile karşılaştırıyorlardı galiba beni ne kadar götürür oyun vs oynayan biri değilim
oyun oynayan biri değil isen x3 pro alınmaz ekrandan, kasadan, kameradan, malzemeden çalınıp sadece işlemci odaklı telefon paran direk çöpe gider

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
2-3 sene götürür diye tahmin ediyorum ama bu fiyata X3 Pro veya X3 NFC gibi daha F/P modeller olabilir. Araştırmanızı öneririm.

oyun oynayan biri değil isen x3 pro alınmaz ekrandan, kasadan, kameradan, malzemeden çalınıp sadece işlemci odaklı telefon paran direk çöpe gider
M3'ün X3 Pro'ya göre artıları neler?

şahin doğan

80+ Platinum
2-3 sene götürür diye tahmin ediyorum ama bu fiyata X3 Pro veya X3 NFC gibi daha F/P modeller olabilir. Araştırmanızı öneririm.

ne alaka ? ben x3 pro yerine m3 öneriyorum demedim x3 pro alınmaz dedim. arkadaş şayomi fanı değil ise reno 5 lite öneririm

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
POCO X3 Pro her türlü daha iyi ki ekran neredeyse aynı hatta daha iyi kamerada daha iyi

ne alaka ? ben x3 pro yerine m3 öneriyorum demedim x3 pro alınmaz dedim. arkadaş şayomi fanı değil ise reno 5 lite öneririm
POCOnun Xiaominin olduğunu 5 dk önce öğrendim

Daha fazla götürmez mi ya abim J7 telefonu 6-7 sene kullandı

şahin doğan

80+ Platinum
POCO X3 Pro her türlü daha iyi ki ekran neredeyse aynı hatta daha iyi kamerada daha iyi

POCOnun Xiaominin olduğunu 5 dk önce öğrendim

Daha fazla götürmez mi ya abim J7 telefonu 6-7 sene kullandı
reno 5 lite öneririm oyun oynamıyorum demişsin x3 pro alınmaz o yüzden

şahin doğan

80+ Platinum
X3 Pro sadece oyun için mi üretildi oynamasamda özelliklerinden yararlanırım.
yararlanırsın fakat ekranı ıps, kamerası kısılmış, elime çok plastik telefon aldım ama diğerlerine göre bile daha kalitesiz malzemesi var ( tasarımı bana göre kötü ve kalın ama bu sana kalmış )

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçen babama X3 pro aldık gerek şarj gerek hız, performans konusunda olsun aşırı f/p bir telefon ve 120hz ekran cabası.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Siz beni yanlış anladınız. Ben sadece size M3'ün X3 Pro'ya göre artılarını soruyorum. Size neden M3 öneriyorsunuz demedim.
oynamıyorum demişsin x3 pro alınmaz o yüzden
Oyun oynamayan insanın X3 Pro almaması gerektiği durumu saçmalıltan ibarettir. X3 Pro sadece işlemci yönünden güçlü olup, diğer yönlerinden berbat bir telefon değil.

Top Bottom