Neler Yeni

POCO M3 vs POCO X3 Pro

şahin doğan

80+ Platinum
Siz beni yanlış anladınız. Ben sadece size M3'ün X3 Pro'ya göre artılarını soruyorum. Size neden M3 öneriyorsunuz demedim.

Oyun oynamayan insanın X3 Pro almaması gerektiği durumu saçmalıltan ibarettir. X3 Pro sadece işlemci yönünden güçlü olup, diğer yönlerinden berbat bir telefon değil.
berbat değil ama rakiplerine göre kötü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Poco X3 NFC alabilirsin. Poco X3 pro' dan daha iyi bir kamerası var ve fiyatı daha ucuz. İşlemcisi ise daha az ısınır. Daha ince. Bütçen yeterse mi11 lite.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Daha fazla götürmez mi ya abim J7 telefonu 6-7 sene kullandı
Hocam bir Android telefonu 6 sene de kullanırsınız elbet (ki benim elimdeki de 6 senelik) ama 6. senesinde çok sorun çıkarma ihtimali yüksek.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Hocam bir Android telefonu 6 sene de kullanırsınız elbet (ki benim elimdeki de 6 senelik) ama 6. senesinde çok sorun çıkarma ihtimali yüksek.
Katılıyorum
2016 çıkan casper via a1 kullanıyordum yaklaşık 5 sene kullandım çarşamba günü vefat etti cuma günü kısmetse kara toprağa vereceğim
cumartesi günü x3 pro sipariş verdim inşallah memnun kalırım

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Katılıyorum
2016 çıkan casper via a1 kullanıyordum yaklaşık 5 sene kullandım çarşamba günü vefat etti cuma günü kısmetse kara toprağa vereceğim
cumartesi günü x3 pro sipariş verdim inşallah memnun kalırım
verdikten sonra bi inceleme bildirebilir misin be
Öyle oluyo abimde kullandı 6 sene daha sonra mefta oldu

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Öyle oluyo abimde kullandı 6 sene daha sonra mefta oldu
Yani işte klasik Android telefon. Muhtemel olarak 2 sene sıkıntısız kullandıktan sonra 3. senesinden itibaren artan sorunlarla birlikte kullanılmaz oluyor. Batarya falan da döngüsünü tamamlayınca iyice kullanılamaz oluyor genelde.

(Evo)lution

80+ Bronze
https://www.hepsiburada.com/poco-x3...garantili-p-HBCV000005NG7C?magaza=Hepsiburada POCO X3 PRO
https://www.hepsiburada.com/poco-m3...garantili-p-HBV000019C9PE?magaza=teknobilisim POCO M3

OPPO A74 ekleyeyim mi dedim ama 4 gb ram artık az mı?

Eğer doğruysa;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco X3 Pro almanızı tavsiye ederim.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
bildiririm
bugün kargo gelecekti yoğunluktan dolayı benim yoluma düşmemişler yarın saat 13:00 a kadar getiririz dediler
bir kaç gün kullandıkdan sonra size geri dönüş yaparım

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Hocam iş güç muhabbetinden dolayı konuyu unutmuşum kusura bakmayın
Cihazı 1 aydır aktif olarak kullanıyorum batarya konusunda gerçekten çok iyi gün boyunca full parlaklıkta kullanıyorum ve şarjım hiç bitmedi miminum %38 kadar düşüre bildim ve 33watt adaptör sayesinde 1 saatte full doluyor
2 hafta iş tatilin de sadece 4 defa şarja taktım
Batarya dışında telefon rakiplerine göre bir tık ağır ve kalın buda benim için daha rahat oluyor açıkcası ilk defa bir telefon elime bu kadar rahat geldi
Kamera konusun da hiç merak etmedim kamerasını çünkü resim çeken birisi değilim ve pekte önemsemedim kamerasını isterseniz sizin için makro porte gece modun da veya 4k video falan çekebilirim
Telefonun kızıl ötesi vericisi olmasından dolayı beni 600tl kumanda masrafından kurtardı ve birçok şeyi kontrol edebiliyorum ( mi tv/mibox - televizyon - dijital yayın alıcısı - klima - vantilatör - akıllı kutu - a/v alıcısı - dvd oynatıcı - projektör - çin uydu tv - kamera )
Çift hoparlör bulunması çok iyi olmuş hem streo hem de bir hoparlörden tiz diğer hoparlörden ise biraz daha bas sesleri duyuyorsunuz ve bu şekilde seste bas tiz karışımı yada cızırtı falan olmuyor belki işitme cihazı kullandığım için cızırtıyı fark edememiş olabilir
120hz ekrana sahip olması çok iyi olmuş ekran yağ gibi akıyor ve buda oyunlarda çok daha iyi deneyim sağlıyor
oyun içersin de gpu kullanımı cpu kullanımı ve fps inizi görebiliyorsunuz
Benim şimdilik diyeceklerim bu kadar yorgunluktan pek iyi düşünemiyorum
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olurum sormanız yeterlidir

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker