verdikten sonra bi inceleme bildirebilir misin be
Hocam iş güç muhabbetinden dolayı konuyu unutmuşum kusura bakmayın
Cihazı 1 aydır aktif olarak kullanıyorum batarya konusunda gerçekten çok iyi gün boyunca full parlaklıkta kullanıyorum ve şarjım hiç bitmedi miminum %38 kadar düşüre bildim ve 33watt adaptör sayesinde 1 saatte full doluyor
2 hafta iş tatilin de sadece 4 defa şarja taktım
Batarya dışında telefon rakiplerine göre bir tık ağır ve kalın buda benim için daha rahat oluyor açıkcası ilk defa bir telefon elime bu kadar rahat geldi
Kamera konusun da hiç merak etmedim kamerasını çünkü resim çeken birisi değilim ve pekte önemsemedim kamerasını isterseniz sizin için makro porte gece modun da veya 4k video falan çekebilirim
Telefonun kızıl ötesi vericisi olmasından dolayı beni 600tl kumanda masrafından kurtardı ve birçok şeyi kontrol edebiliyorum ( mi tv/mibox - televizyon - dijital yayın alıcısı - klima - vantilatör - akıllı kutu - a/v alıcısı - dvd oynatıcı - projektör - çin uydu tv - kamera )
Çift hoparlör bulunması çok iyi olmuş hem streo hem de bir hoparlörden tiz diğer hoparlörden ise biraz daha bas sesleri duyuyorsunuz ve bu şekilde seste bas tiz karışımı yada cızırtı falan olmuyor belki işitme cihazı kullandığım için cızırtıyı fark edememiş olabilir
120hz ekrana sahip olması çok iyi olmuş ekran yağ gibi akıyor ve buda oyunlarda çok daha iyi deneyim sağlıyor
oyun içersin de gpu kullanımı cpu kullanımı ve fps inizi görebiliyorsunuz
Benim şimdilik diyeceklerim bu kadar yorgunluktan pek iyi düşünemiyorum
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olurum sormanız yeterlidir