🔥İndirim Poco Pad 8/256 GB 9299₺ (Vergi İndirimi)

İnç olarak 12.3 bana biraz büyük geliyor, oyun oynayacaksanız iyi olabilir. Ekran 120 hz o da gayet iyi. İşlemci ve rami de güçlü ama bazen youtubeda falan 1080p 2x yapınca videoyu kasıyor, yetmiyor mu ne anlamadım. Onun harici bazı xiaomi yazılımsal sorunları var ama öyle bir niyetiniz var ise bence bu cihaz aradığınız cihaz olabilir.

Pokemon Go yükleniyor mu kontrol edebilir misiniz hocam playstore'dan sizden ricam :)

Neden hocam yüklenmiyor? Pokemon go on numara olurdu
Fikrim yok, arkadaş spesifik olarak sorduğuna göre o daha hakimdir konuya :D Sahibinden de yüklenmiyor mesela, honoru olan arkadaşımın da yok, nedendir fikrim yok :D

Fikrim yok, arkadaş spesifik olarak sorduğuna göre o daha hakimdir konuya :D Sahibinden de yüklenmiyor mesela, honoru olan arkadaşımın da yok, nedendir fikrim yok :D
Hmm GFN yüklenir mi acaba gerçi siteden web yada androide indirme bağlantısı var siz öyle diyince bi tereddutte kaldım hocam 🥲🥲

Hmm GFN yüklenir mi acaba gerçi siteden web yada androide indirme bağlantısı var siz öyle diyince bi tereddutte kaldım hocam 🥲🥲
GFN indi sorun yok hocam, açıyor uygulamayı.

bu tablette telefonlar gibi saçma reklamlar çıkıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,683
Üyeler
187,228
Son üye
bfayh
Geri