Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
ooo hocam gelmiş, poco pad oyun testlerınde daha ıyıydı zaten,ama samsungda fena gorunmedi.Oyun oynamak içinse Poco Pad daha iyi bir tercih olur. Öyle büyük bir fark yok ama.
Poco PAD var bende bir süredir kullanıyorum. Öyle PUBG deneyeyim dedim HDR ve yüksek FPS modunda sabit 60 FPS verdi bir maç boyunca.ooo hocam gelmiş, poco pad oyun testlerınde daha ıyıydı zaten,ama samsungda fena gorunmedi.
oyun testlerını ızlemiştim gerçekten cok güzel sonuçlar vardı,şaşırtmıştı beni,poco pad iyi bir tercih olabılır.Poco PAD var bende bir süredir kullanıyorum. Öyle PUBG deneyeyim dedim HDR ve yüksek FPS modunda sabit 60 FPS verdi bir maç boyunca.
İşim vardı biraz geç döndüm kusura bakma zaten ben oyun için poco padi önerdim halende öneriyorum size videolarınıda atmıştım samsung olan fps olarak güzel ama poco pas dediğim gibi oyunlarda daha iyiooo hocam gelmiş, poco pad oyun testlerınde daha ıyıydı zaten,ama samsungda fena gorunmedi.
Huawei MatePad 11 2023 Huawei'in sitesindeki hafta sonu kampanyalarında 8.999 TL'e düşüyor. Kupon ilede 8.699 TL oluyor. Snapdragon 865 gibi oldukça güçlü işlemcisi var ve ekranı güzel. Google servisleri olmaması sorun değilse alabilirsinmerhabalar,oyun oynamak için tablet alacagım,sızce poco padmı, samsung tab s9fe mı almalıyım,oyunlarda hangısı daha ıyı olacaktır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam rahatsız etmiş oluyorum ama bakabılırmısınız konuya @Shourd
Güzelmiş poco pad hocam sağolun.Poco PAD var bende bir süredir kullanıyorum. Öyle PUBG deneyeyim dedim HDR ve yüksek FPS modunda sabit 60 FPS verdi bir maç boyunca.
Sorun yok hocam bende biraz araştırdım,poco pad daha mantıklı göründüİşim vardı biraz geç döndüm kusura bakma zaten ben oyun için poco padi önerdim halende öneriyorum size videolarınıda atmıştım samsung olan fps olarak güzel ama poco pas dediğim gibi oyunlarda daha iyi
Knk play store yok google yok o yüzden Huawei pek tercih etmek istemiyorumHuawei MatePad 11 2023 Huawei'in sitesindeki hafta sonu kampanyalarında 8.999 TL'e düşüyor. Kupon ilede 8.699 TL oluyor. Snapdragon 865 gibi oldukça güçlü işlemcisi var ve ekranı güzel. Google servisleri olmaması sorun değilse alabilirsin
Günümüzde pek bir gücü yok onun. Snapdragon 7S Gen 2 ile neredeyse benzer sonuçları veriyor, üzerine daha eski ve daha fazla ısınıyor.Huawei MatePad 11 2023 Huawei'in sitesindeki hafta sonu kampanyalarında 8.999 TL'e düşüyor. Kupon ilede 8.699 TL oluyor. Snapdragon 865 gibi oldukça güçlü işlemcisi var ve ekranı güzel. Google servisleri olmaması sorun değilse alabilirsin
Hocam bugün S9 FE aldım, kalemi fln olduğundan okul için iyi ama oyun için poco iyi olabilir.merhabalar,oyun oynamak için tablet alacagım,sızce poco padmı, samsung tab s9fe mı almalıyım,oyunlarda hangısı daha ıyı olacaktır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam rahatsız etmiş oluyorum ama bakabılırmısınız konuya @Shourd
Poco tercih edeceğim yüksek ihtimal, genel amaç oyun oynamak çünkü arada film felanda izlerim gayet yeterli bence. bataryasida 10000mah buda iyi bi özelliğiHocam bugün S9 FE aldım, kalemi fln olduğundan okul için iyi ama oyun için poco iyi olabilir.