Neler Yeni

poco pad vs samsung tab s9fe

merhabalar,oyun oynamak için tablet alacagım,sızce poco padmı, samsung tab s9fe mı almalıyım,oyunlarda hangısı daha ıyı olacaktır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam rahatsız etmiş oluyorum ama bakabılırmısınız konuya @Shourd

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Oyun oynamak içinse Poco Pad daha iyi bir tercih olur. Öyle büyük bir fark yok ama.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ooo hocam gelmiş, poco pad oyun testlerınde daha ıyıydı zaten,ama samsungda fena gorunmedi.
Poco PAD var bende bir süredir kullanıyorum. Öyle PUBG deneyeyim dedim HDR ve yüksek FPS modunda sabit 60 FPS verdi bir maç boyunca.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco PAD var bende bir süredir kullanıyorum. Öyle PUBG deneyeyim dedim HDR ve yüksek FPS modunda sabit 60 FPS verdi bir maç boyunca.
oyun testlerını ızlemiştim gerçekten cok güzel sonuçlar vardı,şaşırtmıştı beni,poco pad iyi bir tercih olabılır.

Shourd

80+ Gold
ooo hocam gelmiş, poco pad oyun testlerınde daha ıyıydı zaten,ama samsungda fena gorunmedi.
İşim vardı biraz geç döndüm kusura bakma zaten ben oyun için poco padi önerdim halende öneriyorum size videolarınıda atmıştım samsung olan fps olarak güzel ama poco pas dediğim gibi oyunlarda daha iyi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
merhabalar,oyun oynamak için tablet alacagım,sızce poco padmı, samsung tab s9fe mı almalıyım,oyunlarda hangısı daha ıyı olacaktır?

Huawei MatePad 11 2023 Huawei'in sitesindeki hafta sonu kampanyalarında 8.999 TL'e düşüyor. Kupon ilede 8.699 TL oluyor. Snapdragon 865 gibi oldukça güçlü işlemcisi var ve ekranı güzel. Google servisleri olmaması sorun değilse alabilirsin

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
İşim vardı biraz geç döndüm kusura bakma zaten ben oyun için poco padi önerdim halende öneriyorum size videolarınıda atmıştım samsung olan fps olarak güzel ama poco pas dediğim gibi oyunlarda daha iyi
Sorun yok hocam bende biraz araştırdım,poco pad daha mantıklı göründü

Huawei MatePad 11 2023 Huawei'in sitesindeki hafta sonu kampanyalarında 8.999 TL'e düşüyor. Kupon ilede 8.699 TL oluyor. Snapdragon 865 gibi oldukça güçlü işlemcisi var ve ekranı güzel. Google servisleri olmaması sorun değilse alabilirsin
Knk play store yok google yok o yüzden Huawei pek tercih etmek istemiyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Günümüzde pek bir gücü yok onun. Snapdragon 7S Gen 2 ile neredeyse benzer sonuçları veriyor, üzerine daha eski ve daha fazla ısınıyor.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Hocam bugün S9 FE aldım, kalemi fln olduğundan okul için iyi ama oyun için poco iyi olabilir.

Hocam bugün S9 FE aldım, kalemi fln olduğundan okul için iyi ama oyun için poco iyi olabilir.
Poco tercih edeceğim yüksek ihtimal, genel amaç oyun oynamak çünkü arada film felanda izlerim gayet yeterli bence. bataryasida 10000mah buda iyi bi özelliği

Top Bottom