Android POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Reaksiyon skoru
886
POCO X3 NFC
Endonezya Kararlı Rom
V12.5.1.0.RJGIDXM
[ Android 11 ]

Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı
Recovery Rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.

Recovery Rom indirme bağlantısı

(BU ROM'DA GOOGLE ARAMA MESAJLAŞMA VS YOK XİAOMİ'NİN KENDİ ARAMA VE MESAJLAŞMA UYGULAMASI VAR ARAMA KAYDETME VAR KENDİM KULLANIYORUM BU ROMU HİÇBİR SORUN YOK DİĞER ROM'LARDAN BİRAZ DAHA İYİ GOOGLENİN SAÇMA SAPAN UYGULAMALARI YOK)

Fastboot Rom indirme bağlantısı

Şahsım ve donanım arşivi yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Kaynak: Miu Türkiye Forumu

POCO X3 NFC
Endonezya Kararlı Rom
V12.5.1.0.RJGIDXM
[ Android 11 ]

Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı
Recovery Rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.

Recovery Rom indirme bağlantısı

(BU ROM'DA GOOGLE ARAMA MESAJLAŞMA VS YOK XİAOMİ'NİN KENDİ ARAMA VE MESAJLAŞMA UYGULAMASI VAR ARAMA KAYDETME VAR KENDİM KULLANIYORUM BU ROMU HİÇBİR SORUN YOK DİĞER ROM'LARDAN BİRAZ DAHA İYİ GOOGLENİN SAÇMA SAPAN UYGULAMALARI YOK)

Fastboot Rom indirme bağlantısı

Şahsım ve donanım arşivi yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Kaynak: Miu Türkiye Forumu

Şimdi denemeyi düşünüyorum OrangeFox üzerinden. Root'u silmeden flash yapacağım.

Hocam ben cihazı rootlu kullanıyorum, geçen yapayım dedim system has been destroyed vermişti. :D
Benim için en sağlıklısı Recovery üzerinden yapmak. :)
O sorun sürüm kaynaklı oluyor bazı mi flash sürümleri uyumsuz.

Geri