DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 15 Ocak 2021 #14 Hertz'in yüksek olmasından dolayı kasma olmaz, oyunun grafik ayarlarını düşürün.
X xRonesBey 80+ Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Enes Erdal 15 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Contravolta yazmış: Hertz'in yüksek olmasından dolayı kasma olmaz, oyunun grafik ayarlarını düşürün. Devamı için tıklayın... Fakat telefonun özellikleri yeterince yüksek oyunla alakali bi sıkınti olduğunu düşünüyorum
Contravolta yazmış: Hertz'in yüksek olmasından dolayı kasma olmaz, oyunun grafik ayarlarını düşürün. Devamı için tıklayın... Fakat telefonun özellikleri yeterince yüksek oyunla alakali bi sıkınti olduğunu düşünüyorum
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 15 Ocak 2021 #16 xRonesBey yazmış: Fakat telefonun özellikleri yeterince yüksek oyunla alakali bi sıkınti olduğunu düşünüyorum Devamı için tıklayın... Bence de. Ama yüne de grafikleri düşürerek oynamayı deneyin.
xRonesBey yazmış: Fakat telefonun özellikleri yeterince yüksek oyunla alakali bi sıkınti olduğunu düşünüyorum Devamı için tıklayın... Bence de. Ama yüne de grafikleri düşürerek oynamayı deneyin.