Maalesef taksitlendirme olayları yüzünden 3500 TL üzeri telefon alamıyorum. Tek bunu bulabildim 12 taksite. Sonradan taksitlendirmeyi diyecekseniz müşteri hizmetleriyle konuştum telefonlarda olmuyormuş. Telefon güzele benziyor. Alınır mı?
kullanan cok var memnun kalmayan pek gormedim bence alinirMaalesef taksitlendirme olayları yüzünden 3500 TL üzeri telefon alamıyorum. Tek bunu bulabildim 12 taksite. Sonradan taksitlendirmeyi diyecekseniz müşteri hizmetleriyle konuştum telefonlarda olmuyormuş. Telefon güzele benziyor. Alınır mı?
Ne için alıcanMaalesef taksitlendirme olayları yüzünden 3500 TL üzeri telefon alamıyorum. Tek bunu bulabildim 12 taksite. Sonradan taksitlendirmeyi diyecekseniz müşteri hizmetleriyle konuştum telefonlarda olmuyormuş. Telefon güzele benziyor. Alınır mı?
Evet alınır, parasına göre güzel bir cihaz.Maalesef taksitlendirme olayları yüzünden 3500 TL üzeri telefon alamıyorum. Tek bunu bulabildim 12 taksite. Sonradan taksitlendirmeyi diyecekseniz müşteri hizmetleriyle konuştum telefonlarda olmuyormuş. Telefon güzele benziyor. Alınır mı?
OyunNe için alıcan
Kamerayla pek işim olmaz. Teşekkürler.İşlemcisi bu fiyatta bulabileceğiniz en güçlü işlemci. Kamera tarafında çok yüksek beklentileriniz yoksa tabii ki de alınabilir bir telefon.
Alınır işlemci si efsaneMaalesef taksitlendirme olayları yüzünden 3500 TL üzeri telefon alamıyorum. Tek bunu bulabildim 12 taksite. Sonradan taksitlendirmeyi diyecekseniz müşteri hizmetleriyle konuştum telefonlarda olmuyormuş. Telefon güzele benziyor. Alınır mı?
Oyun için alınmaz 2 ay sonra benim telefonum bitti sadece oyun da değil insta Chrome fln kasıyorOyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kamerayla pek işim olmaz. Teşekkürler.