Neler Yeni

Poco X3 Pro iPhone 7 plus

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Merhaba arkadaşlar 2 aydır poco X3 Pro kullaniyorum telefondan memnun değilim .fazla oyun oynayan birisi değilim max.3 saat pubg oynuyorum poco x3 Pro dan iPhone 7 plusa geçmek mantıklı olur mu kafa kafaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçmi fikri olan yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Allah'tan fazla oyun oynayan biri değilmişsin 3 saat oyun için fazla kardeşim ama önemli olan o değil kameraya önem veren biriysen kuşkusuz 7 plus ama kameraya önem verseydin de X3 pro almazdin uzatmayayım kamera ve şıklık bakımdan 7 plus oyun için X3 pro

Nachi

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar 2 aydır poco X3 Pro kullaniyorum telefondan memnun değilim .fazla oyun oynayan birisi değilim max.3 saat PUBG oynuyorum poco x3 Pro dan iPhone 7 plusa geçmek mantıklı olur mu kafa kafaya

Hiçmi fikri olan yok
Olmaz

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah'tan fazla oyun oynayan biri değilmişsin 3 saat oyun için fazla kardeşim ama önemli olan o değil kameraya önem veren biriysen kuşkusuz 7 plus ama kameraya önem verseydin de X3 pro almazdin uzatmayayım kamera ve şıklık bakımdan 7 plus oyun için X3 pro
Etrafımdakiler onu öneriyordu o yüzden aldım yoksa ikinci el iPhone 8 alacaktım şimdi başa baş 7plus ile anca takas yapabiliyorum 32 GB iş görürmü

şahin doğan

80+ Platinum
Etrafımdakiler onu öneriyordu o yüzden aldım yoksa ikinci el iPhone 8 alacaktım şimdi başa baş 7plus ile anca takas yapabiliyorum 32 GB iş görürmü
32 gb iş görürmü sana bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
32 gb önermem hocam birde yıllar önce çıkmış telefon temizini nasıl bulacaksınız ki

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bence 32 GB bu zaman da gerçekten az bana yetmiyor en azından.Yüzlerce fotoğraf var önemli önemsiz uygulamalar vb.Poconun galiba 256GB versiyonunu almışsınızdır diye düşünüyorum.Poco işlemcisi gerçekten çok güçlü bir işlemci oyun oynuyorsanız kesinlikle değiştirmenizi tavsiye etmem.Ayrıca 120 hz ekrana ve çok güzel bir bataryaya sahip,bunun yanında hızlı şarjı da gayet yüksekte hızlı şarj oluyor.Kamera açısından da sizi üzmüyeceğini düşünüyorum sadece kamerası daha iyi diye de bence telefon değiştirmeye gerek yok.Tasarım konusun da bana göre İphone 7 plus çok çok daha iyi.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
7plus bu yıl son güncellemelerini alacak ve ömrünü tamamlayacak, ben 8 kullanıyorum ve x3pro veya se2020 almayı düşünüyorum şuan. kişisel kullanımına bağlı tabii ki de ama güncel bir iphone almayacaksan iphone alma kesinlikle

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
Bence 32 GB bu zaman da gerçekten az bana yetmiyor en azından.Yüzlerce fotoğraf var önemli önemsiz uygulamalar vb.Poconun galiba 256GB versiyonunu almışsınızdır diye düşünüyorum.Poco işlemcisi gerçekten çok güçlü bir işlemci oyun oynuyorsanız kesinlikle değiştirmenizi tavsiye etmem.Ayrıca 120 hz ekrana ve çok güzel bir bataryaya sahip,bunun yanında hızlı şarjı da gayet yüksekte hızlı şarj oluyor.Kamera açısından da sizi üzmüyeceğini düşünüyorum sadece kamerası daha iyi diye de bence telefon değiştirmeye gerek yok.Tasarım konusun da bana göre İphone 7 plus çok çok daha iyi.
Oyunda 50 dereceyi gördüm 30 dakika içerisinde 60hz de

32 gb önermem hocam birde yıllar önce çıkmış telefon temizini nasıl bulacaksınız ki
Temizini buldum hocam hiç nokta çizdiği yok nerdeyse herşeyi Orjinal

şahin doğan

80+ Platinum
7plus bu yıl son güncellemelerini alacak ve ömrünü tamamlayacak, ben 8 kullanıyorum ve x3pro veya se2020 almayı düşünüyorum şuan. kişisel kullanımına bağlı tabii ki de ama güncel bir iphone almayacaksan iphone alma kesinlikle
son güncellemesi mi değil mi daha belli değil

Temizini buldum hocam hiç nokta çizdiği yok nerdeyse herşeyi Orjinal
kamera tasarım açısından bence 7 plus daha iyi 32 gb sana yeterse alabilirsin ama oyun oynuyorsun onun için alınmaz

Berkay1__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkau
son güncellemesi mi değil mi daha belli değil

kamera tasarım açısından bence 7 plus daha iyi 32 gb sana yeterse alabilirsin ama oyun oynuyorsun onun için alınmaz
Akşam işten geldikten sonra 2 saat arkadaşlarla oynuyoruz o kadar hocam

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom