Neler Yeni

poco x3 pro kendi kendine ses kısıp acıyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
x3 pro telefonum kendi kendine sesini acıp kısmaya basladı dün aksamdan beri böyle yeniden baslattım fastboot diye bişey yazdı ekranda arşatırdım ve fastboot dan cıktım telefon acıldı ama sorun devam etti yazılım güncellemsinden olduğu düşünüyordum yazılım güncellemesi gelmisti güncellemeyi başlattım yine fastboot moduna girdi 2 saatir falan böyle napmam gerek ses tusu bugunu nasıl cozebilirim

Livaković

80+ Silver
x3 pro telefonum kendi kendine sesini acıp kısmaya basladı dün aksamdan beri böyle yeniden baslattım fastboot diye bişey yazdı ekranda arşatırdım ve fastboot dan cıktım telefon acıldı ama sorun devam etti yazılım güncellemsinden olduğu düşünüyordum yazılım güncellemesi gelmisti güncellemeyi başlattım yine fastboot moduna girdi 2 saatir falan böyle napmam gerek ses tusu bugunu nasıl cozebilirim
Servise gönderin

TİTAN.

80+ Platinum
Bu durum bendede var servise gönderdim hard reset atıldı ve yazılım sürümü mıuı13 e düşürüldü(13.5ti) gene arada sırada tekrar ediyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durum bendede var servise gönderdim hard reset atıldı ve yazılım sürümü mıuı13 e düşürüldü(13.5ti) gene arada sırada tekrar ediyor
servise mi göndereyim simdi hocam

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Yazılımsal bir şeyden çok fiziksel bir şeye benziyor, telefon kapalı ike alkol ile temizlemeye çalış, o zaman düzelebilir.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal bir şeyden çok fiziksel bir şeye benziyor, telefon kapalı ike alkol ile temizlemeye çalış, o zaman düzelebilir.
Ben başka çözüm bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı o kanka başka çözüm bulamadım ben
hocam simdi fastboot modundan cıkmak için kapatma tuşuna basılı tutuyorum poco yazısı açılıyor sonra tekrar fastboot yazıyor napmam lazım suan telefon acılmıyor sadece fastboot yazıyor

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
hocam simdi fastboot modundan cıkmak için kapatma tuşuna basılı tutuyorum poco yazısı açılıyor sonra tekrar fastboot yazıyor napmam lazım suan telefon acılmıyor sadece fastboot yazıyor
Yav git alkolle temizle diyom işte, şarjının bitmesini bekle sonra git alkolle ses açma kapama yerini güzelce fırçala.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Yav git alkolle temizle diyom işte, şarjının bitmesini bekle sonra git alkolle ses açma kapama yerini güzelce fırçala.
şuan telefonun aciliyeti var güncelleme bitikten sonra bu moddan cıkmazmı ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
şuan telefonun aciliyeti var güncelleme bitikten sonra bu moddan cıkmazmı ?
Kanka diyorum ki çıkarsa ne güzel, ama çıkmaz ise sorun FİZİKSEl (yani tuşun içine sıvı bir şey kaçmış olabilir bu sebepten basıyor olabilir). Yani telefon kapalı olduğu vakit git kolanya/aseton ve diş fırçası ile temizle.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Kanka diyorum ki çıkarsa ne güzel, ama çıkmaz ise sorun FİZİKSEl (yani tuşun içine sıvı bir şey kaçmış olabilir bu sebepten basıyor olabilir). Yani telefon kapalı olduğu vakit git kolanya/aseton ve diş fırçası ile temizle.
şarjı 100 dü oynarken bile az gidiyordu simdi beklersem sabahq kadar sürer aciliyeti var diyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Ben tuşları biraz sertçe bastırıp birkaç sn bekledikten sonra düzelmişti, birkaç kez tekrar etti sonra kurtuldum :)

Top Bottom