Neler Yeni

POCO X3 PRO VS REDMİ NOTE 10 PRO

(Evo)lution

80+ Bronze
Merhabalar. liseye geçtim ve akıllı telefon alacağım xiaomi düşünüyorum. fakat POCO X3 PRO VE REDMİ NOTE 10 PRO arasında kaldım ekran benim için önemlidir. kamerasıda öyle oyun konusunda gelecek olursak oyun aşırı oynamam ama güzel bir grafik sunmasını isterim 2telefonuda 8gb ramli alacağım. tasarım preminum olursa daha iyi olur. teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum!:
Redmi Note 10 Pro almanızı tavsiye ederim. Kamera konusunda Poco X3 Pro vasat bir cihaz ama işlemci performansında ise o fiyata en iyi işlemciye sahip cihaz.

şahin doğan

80+ Platinum
xiaomi pişmanlıktır berbat yazılım olması almamak için yeterli

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
X3 gt gelecekmiş aslında biraz daha onu bekleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Merhabalar. liseye geçtim ve akıllı telefon alacağım xiaomi düşünüyorum. fakat POCO X3 PRO VE REDMİ NOTE 10 PRO arasında kaldım ekran benim için önemlidir. kamerasıda öyle oyun konusunda gelecek olursak oyun aşırı oynamam ama güzel bir grafik sunmasını isterim 2telefonuda 8gb ramli alacağım. tasarım preminum olursa daha iyi olur. teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum!:
Redmi note 10 pro al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
Redmi note 10 pro al geç
ikisi arasında note 10 pro, önerim A52 ama kasa esneme sorununu göz önünde bulundur.
Dostum A52 de esneme sorunu da mevcut bende samsung arayüzünü pek sevmiyorum bir tuhaf geliyor bende bu iki telefon arasında kaldım genelde pc de oyun oynuyorum 1-2 saat mobildeyim ve note 10 pro da karar kıldım. Ekranı çok daha iyi işlemci olarak kötü olsa da oyunlarda iyi grafik detaylarında açar.
redmi note 10 pro tercih ettim. işlemci konusunda f3 de düşünmedim değil ama önemli derecede bütçemi artırmam gerekçekti üstelik bataryasının 500mh az olması düşündürmedi değil. poco x3 proyu sadece işlemci olarak düşünmüştüm kamerası gerçekten kötüymüş

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Yavuz
Poco performans redmi kamera da daha iyi diye biliyorum. Ekran teknolojisi poco ips lcd redmi amoled. Amoled de daha iyi diye biliyorum. Benim tercihim redmi den yana olurdu.

uydu3

80+ Silver
Redmi Note 10 Pro tercih ettim ben herhangi bir yazılım sorunuyla karşılaşmadım sadece karanlık modda parlaklığı düşürünce renkler değişiyor gibi oluyor fakat benim için sorun değil

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Nasıl samsung arayüzünden nefret edebiliyorsunuz? :D En stabil çalışan arayüz şu an Samsungun. Ayrıca işlemcisi kötü değil. Bataryası da az değil. Kameraya önem veriyorsunuz işte A52 tam size göre.
Kamera ve stabiletede hala samsung derim.
Ekranda iyi.
Batarya ve işlemci idare eder.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
redmi note 10 pro tercih ettim. işlemci konusunda f3 de düşünmedim değil ama önemli derecede bütçemi artırmam gerekçekti üstelik bataryasının 500mh az olması düşündürmedi değil. poco x3 proyu sadece işlemci olarak düşünmüştüm kamerası gerçekten kötüymüş
Dostum A52 de esneme sorunu da mevcut bende samsung arayüzünü pek sevmiyorum bir tuhaf geliyor bende bu iki telefon arasında kaldım genelde pc de oyun oynuyorum 1-2 saat mobildeyim ve note 10 pro da karar kıldım. Ekranı çok daha iyi işlemci olarak kötü olsa da oyunlarda iyi grafik detaylarında açar.
Xiaomi yazılımı ciddi sorunlar çıkarabiliyor. Geçen yaşadım arkadaşın telefonundan bir şey bakmıştım, uygulama çöküyor ve telefon kendi kendine yeniden başlatıyor tabi bu her zaman veya her telefonda olacak diye bişey yok a52’deki esneme sorunu gibi. Siz A52 almamaya şartlanmışsınız ama bu fiyatla alınabilecek en iyi telefonlardan biri. İlla alacaksanız note 10 pro alın. Oyun konusunda üzmez ama memnun edebilir. Kamerası iyi sayılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
İyi tercih poco f3 ün bataryası evet az ama işlemcisi verimli ve 500 mah tan pek bir şey olmaz :D

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ben A52 alacağım sanırım. Zayıf noktaları var fakat kamerası ve yazılımı benim için büyük artı.

Hala almadım ama kim bilir, belki note 10 pro veya mi 11 lite alabilirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç