Neler Yeni

Öneri Poco x3 ten iphone 8 e geçilirmi?

DestronX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgür Bostan
herkese merhabalar elimde hali hazırda kullandığım Xiaomi poco x3 telefonum var alalı daha 1.5 yıl falan oldu ve artık arada kasma donma yapmaya başladı telefonumu satıp 4000tl civarında Apple bi telefona geçiş yapmak istiyorum ama ne kadar mantıklı ne kadar değil bilmiyorum hele bu zamanda ama tek bir isteğim var bundan sonra apple marka telefon kullanmak istiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Sorunsuz cihaz kullanmak için çok mantıklı olay.

Reindi

80+ Silver
herkese merhabalar elimde hali hazırda kullandığım Xiaomi poco x3 telefonum var alalı daha 1.5 yıl falan oldu ve artık arada kasma donma yapmaya başladı telefonumu satıp 4000tl civarında Apple bi telefona geçiş yapmak istiyorum ama ne kadar mantıklı ne kadar değil bilmiyorum hele bu zamanda ama tek bir isteğim var bundan sonra apple marka telefon kullanmak istiyorum
dedemde 6s plus var kaç yıllık tarihi eser gibi kullandı telefonu hala donma kasma yok annemin note 8 inde donma var
Mesaj otomatik birleştirildi:

babam da var iphone 8 sorunsuz küçük cebe uygun gayet güzel alınır

DestronX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özgür Bostan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom