BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bazı arkadaşlar M31'i bazıları Poco yu önerdiler hangisini almalıyım?
Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim benim de aklımda Realme 7 vs Redmi Note 9 Pro vs Poco X3 vs M31 vardı sonunda Poco X3'e karar verdim inşallah pişman olmamBen samsung kullancısıyım samsung amoled ekran kullanıyor genellikle, poco x3 IPS ekrana sahip yani biraz beyaz bir filtre varmış gibi mesela amoled ekranda siyah resim açarsan telefon kapalı gibi gözüküyor ama IPS ekranda siyah biraz beyaz ışık varmış gibi gözükür.
öbür türlü poco 120 hz ekran ile çok akıcı olur, m31 ise 60 hzdir muhtemelen
batarya konusunda m31 daha iyi, ama yüksek kapasite olduğu için yavaş dolabilir.
bir de yazılım konusu var xiaomi, samsung kadar iyi değildir, ama fena da değil yani
ben de çok araştırdım sonuç olarak poco alıcam
Sıvı soğutma değil ama likit soğutma var gayet yeterli yine de,yazılımı da şansa bağlı biraz.Çevremde kullanan bir kaç kişi var daha sıkıntı yaşamadıBence Poco X3 NFC sıvı soğutma özelliği çok hoşuma gitti ama yazılımsal sorunlu diyorlar ben olsam yinede alırdım.
Oyun oynayacağımı düşünmüyorum o yüzden çok ısınacağını sanmıyorumSıvı soğutma değil ama likit soğutma var gayet yeterli yine de,yazılımı da şansa bağlı biraz.Çevremde kullanan bir kaç kişi var daha sıkıntı yaşamadı
Evet,arkadaşıma ben önermiştim.Şu an sürekli mobil Lol oynuyor,ısınma problemi hiç olmamış.Oyun oynayacağımı düşünmüyorum o yüzden çok ısınacağını sanmıyorum
Ben tercih etmeyin derim, kağıt üzerinde iyi bir cihaz ama yazılımından dolayı size bu donanımın etkisini sağlayamayacak.Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim benim de aklımda Realme 7 vs Redmi Note 9 Pro vs Poco X3 vs M31 vardı sonunda Poco X3'e karar verdim inşallah pişman olmam
Yazılımı şans işi falan değil, hepsi aynı yazılımı kullanıyor.Sıvı soğutma değil ama likit soğutma var gayet yeterli yine de,yazılımı da şansa bağlı biraz.Çevremde kullanan bir kaç kişi var daha sıkıntı yaşamadı
Hocam sürekli aynı şeyi paylaşıyorsunuz.Yazılımı kötü değil eğer sorun çıkarırsa gider servise gönderir ki pek sanmıyorum çünkü öyle aman aman sıkıntılar yaşanmıyor.ben öneriyorum.Ben tercih etmeyin derim, kağıt üzerinde iyi bir cihaz ama yazılımından dolayı size bu donanımın etkisini sağlayamayacak.
Yazılımı şans işi falan değil, hepsi aynı yazılımı kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcaklıklıkları ise neredeyse eşit.