Neler Yeni

Poco X4 GT Alınır mı?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
s22 de alınır hocama ama bana göre az farkla daha F/P. Dİkkat çekerim S22 alacaksanız performans ve bazı teknolojilere erişeceksiniz. Onu haricinde aynılar. Batarya olarak fark var ama S22'de 3700mhz batarya olmasına rağmen yine de iyi gidiyor. Aradaki paraya değeceğini düşünmüyorum ama yine de artısı var mı var.

Hocam birde s22 de başka cihazları şarj edebilme var arka arkaya koyduğumuzda telefonları şarj edebilme gibi mi.Birde eğer böyle bir özellik varsa s22 kafadan tercihim olacak gibi.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar cevap alabilirmiyim.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Arkadaşlar cevap alabilirmiyim.
S22 alacaksanız asla bir şey kaybetmezsiniz. Taş gibi telefon. Alırken biraz sabredin sık indirime giriyor. Akakçe üzerinden indirim yaklalayıp alınır.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
S22 alacaksanız asla bir şey kaybetmezsiniz. Taş gibi telefon. Alırken biraz sabredin sık indirime giriyor. Akakçe üzerinden indirim yaklalayıp alınır.
Sarı siteden kapalı kutularına telefonuma 15.500 TL var a73 satıp alacağım s22 alırsam buraya yazarım Hocam deneyimlerimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Arslan
Arkadaşlar a73 aldım ama değiştireceğim için yeni model bakıyorum sizce poco x4 gt mi almalıyım yoksa s21 fe mi yada s22 mi bu 3 telefon arasında kaldım oyun ve telefon konusunda hangisini tercih etmeliyim yada başka alternatif varımdır.
Biraz önce x4.gt ye baktım parasını kesinlikle hak etmez yerinden olsam
s21 fe alırım s22 de yani ekranı biraz küçük

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Birde hocam bataryası nasıl biraz kötü deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz önce x4.gt ye baktım parasını kesinlikle hak etmez yerinden olsam
s21 fe alırım s22 de yani ekranı biraz küçük
Hocam aynen katılıyorum ben s serisi bakıyorum ama s22 daha çok aklımda ama bataryası çok iyi denmiyor.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Birde hocam bataryası nasıl biraz kötü deniyor.

Hocam aynen katılıyorum ben s serisi bakıyorum ama s22 daha çok aklımda ama bataryası çok iyi denmiyor.
s22 için sadece arama ve fotoğraf çekeceksen gün içinde rahatlıkla tek jarzda götürür gün içinde.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Arkadaşlar a73 aldım ama değiştireceğim için yeni model bakıyorum sizce poco x4 gt mi almalıyım yoksa s21 fe mi yada s22 mi bu 3 telefon arasında kaldım oyun ve telefon konusunda hangisini tercih etmeliyim yada başka alternatif varımdır.
İphoneden geçme derim

şahin doğan

80+ Platinum
S22'de ısınma ve pil sorunu var. Bu sorunlar olmasa harika cihaz ama boyutu, işletim sistemi ve işlemciden dolayı kaybediyor.
S21 Fe beğendiğim bir cihaz sorunsuz denilebilecek Exynos 2100'ü kullanıyor. alınmayacak bir yönü yok.
X4 GT ise malzeme kalitesi, ekran kalitesi, kameradan kaybediyor alınmaz.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
S22'de ısınma ve pil sorunu var. Bu sorunlar olmasa harika cihaz ama boyutu, işletim sistemi ve işlemciden dolayı kaybediyor.
S21 Fe beğendiğim bir cihaz sorunsuz denilebilecek Exynos 2100'ü kullanıyor. alınmayacak bir yönü yok.
X4 GT ise malzeme kalitesi, ekran kalitesi, kameradan kaybediyor alınmaz.
S22 oyunda nasıldır Hocam biraz oyun tarafım var s21 fe bende düşündüm ama s22 daha iyi olduğu için tercih ettim ama kararsızım.

İphoneden geçme derim
A73 var ondan geçicem iphone telefon görmek dahi istemiyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
S22 oyunda nasıldır Hocam biraz oyun tarafım var s21 fe bende düşündüm ama s22 daha iyi olduğu için tercih ettim ama kararsızım.
S22 oyun için alınmaz. Bataryası berbat. Çok ısınıyor ve pili hızlı bitiyor.

Top Bottom