Neler Yeni

Poco X4 GT Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
S22 oyun için alınmaz. Bataryası berbat. Çok ısınıyor ve pili hızlı bitiyor.
Hocam başka òneriniz varmı s22 gibi olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oppo'ya neden bakmiyorsunuz veya one plus vs?
Oneplus ve oppo baktım ama türkiyede satılan modelleri iyi değil.

S22 oyun için alınmaz. Bataryası berbat. Çok ısınıyor ve pili hızlı bitiyor.
Oyunda o kadar kötü mü?

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam başka òneriniz varmı s22 gibi olan.

Oneplus ve oppo baktım ama türkiyede satılan modelleri iyi değil.

Oyunda o kadar kötü mü?
Kötü. Android tarafında Poco F serisi ve Mi 10T Pro ile 11T Pro iyi ( oyun için )

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam oyun için telefon almak istiyorum poco f4 ile poco x4 gt arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Hocam f4 alırsanız daha iyi olur ama 15 bine gidip iphone se 2022 alın hem işlemci daha iyi hemde piyasası güzel gidip 14 bin TL vermeyin xiaomiye dersenizki ben küçük ekran sevmem siz bilirsiniz ama gerçekten rahat kullanırsınız xiaomi artı arayüz sıkıntılı deniliyor gine iphone se 2022 bir tercihiniz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdülbaki Altınel
Hocam f4 alırsanız daha iyi olur ama 15 bine gidip iphone se 2022 alın hem işlemci daha iyi hemde piyasası güzel gidip 14 bin TL vermeyin xiaomiye dersenizki ben küçük ekran sevmem siz bilirsiniz ama gerçekten rahat kullanırsınız xiaomi artı arayüz sıkıntılı deniliyor gine iphone se 2022 bir tercihiniz olsun.
Hocam sagolun, ikisinin de fiyatı aşıyor maalesef. Ps 2 emülatörü kuracağım o yüzden ram hafıza önemli iphone kaldırır her türlü ama hiç kullanmadim önceden. Yani 28 Ekim indirimlerinde baya bi indirim olurmu sizce.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam sagolun, ikisinin de fiyatı aşıyor maalesef. Ps 2 emülatörü kuracağım o yüzden ram hafıza önemli iphone kaldırır her türlü ama hiç kullanmadim önceden. Yani 28 Ekim indirimlerinde baya bi indirim olurmu sizce.
Şöyle söyleyeyim 28 ekimdeki vergi düzenlemesinde çok bir fiyat düşeceğini zannetmiyorum ama en iyi durumu göze alırsak en az 1000 en fazla 4000 arasında fiyatlar değişir onun dışında bir düşüş olmaz.

Bütçeniz yetmiyor ise iphone se 2020 alın 9 bin 11 bin arası temiz olarak bulabilirsiniz 3gb ram biraz daha az verimli batarya var ama size yetecektir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdülbaki Altınel
Şöyle söyleyeyim 28 ekimdeki vergi düzenlemesinde çok bir fiyat düşeceğini zannetmiyorum ama en iyi durumu göze alırsak en az 1000 en fazla 4000 arasında fiyatlar değişir onun dışında bir düşüş olmaz.

Bütçeniz yetmiyor ise iphone se 2020 alın 9 bin 11 bin arası temiz olarak bulabilirsiniz 3gb ram biraz daha az verimli batarya var ama size yetecektir diye düşünüyorum.
Sağolun.

Top Bottom