Poco X4 GT Alınır mı?

S22 oyunda nasıldır Hocam biraz oyun tarafım var s21 fe bende düşündüm ama s22 daha iyi olduğu için tercih ettim ama kararsızım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A73 var ondan geçicem iphone telefon görmek dahi istemiyorum.
Oppo'ya neden bakmiyorsunuz veya one plus vs?

S22 oyun için alınmaz. Bataryası berbat. Çok ısınıyor ve pili hızlı bitiyor.
Hocam başka òneriniz varmı s22 gibi olan.

Oppo'ya neden bakmiyorsunuz veya one plus vs?
Oneplus ve oppo baktım ama türkiyede satılan modelleri iyi değil.

S22 oyun için alınmaz. Bataryası berbat. Çok ısınıyor ve pili hızlı bitiyor.
Oyunda o kadar kötü mü?

Hocam başka òneriniz varmı s22 gibi olan.

Oneplus ve oppo baktım ama türkiyede satılan modelleri iyi değil.

Oyunda o kadar kötü mü?
Kötü. Android tarafında Poco F serisi ve Mi 10T Pro ile 11T Pro iyi ( oyun için )

Hocam oyun için telefon almak istiyorum poco f4 ile poco x4 gt arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Hocam f4 alırsanız daha iyi olur ama 15 bine gidip iphone se 2022 alın hem işlemci daha iyi hemde piyasası güzel gidip 14 bin TL vermeyin xiaomiye dersenizki ben küçük ekran sevmem siz bilirsiniz ama gerçekten rahat kullanırsınız xiaomi artı arayüz sıkıntılı deniliyor gine iphone se 2022 bir tercihiniz olsun.

Hocam f4 alırsanız daha iyi olur ama 15 bine gidip iphone se 2022 alın hem işlemci daha iyi hemde piyasası güzel gidip 14 bin TL vermeyin xiaomiye dersenizki ben küçük ekran sevmem siz bilirsiniz ama gerçekten rahat kullanırsınız xiaomi artı arayüz sıkıntılı deniliyor gine iphone se 2022 bir tercihiniz olsun.
Hocam sagolun, ikisinin de fiyatı aşıyor maalesef. Ps 2 emülatörü kuracağım o yüzden ram hafıza önemli iphone kaldırır her türlü ama hiç kullanmadim önceden. Yani 28 Ekim indirimlerinde baya bi indirim olurmu sizce.

Hocam sagolun, ikisinin de fiyatı aşıyor maalesef. Ps 2 emülatörü kuracağım o yüzden ram hafıza önemli iphone kaldırır her türlü ama hiç kullanmadim önceden. Yani 28 Ekim indirimlerinde baya bi indirim olurmu sizce.
Şöyle söyleyeyim 28 ekimdeki vergi düzenlemesinde çok bir fiyat düşeceğini zannetmiyorum ama en iyi durumu göze alırsak en az 1000 en fazla 4000 arasında fiyatlar değişir onun dışında bir düşüş olmaz.

Bütçeniz yetmiyor ise iphone se 2020 alın 9 bin 11 bin arası temiz olarak bulabilirsiniz 3gb ram biraz daha az verimli batarya var ama size yetecektir diye düşünüyorum.

Şöyle söyleyeyim 28 ekimdeki vergi düzenlemesinde çok bir fiyat düşeceğini zannetmiyorum ama en iyi durumu göze alırsak en az 1000 en fazla 4000 arasında fiyatlar değişir onun dışında bir düşüş olmaz.

Bütçeniz yetmiyor ise iphone se 2020 alın 9 bin 11 bin arası temiz olarak bulabilirsiniz 3gb ram biraz daha az verimli batarya var ama size yetecektir diye düşünüyorum.
Sağolun.

Geri