Neler Yeni

Poco x6 pro Alınır mı ?

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
Arkadaşlar bugun sipariş ettim bayadır takipteydim cihazı almak şimdi nasip oldu önceden full samsung kullanıyordum 10 senedir şimdi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim nasıl cihaz iade edip s21 fe 2. nesil mi alayım sizce ne diyorsunugenel olarak mobil oyun oynarım hatta 2025 de beklediğim aaa oyunlar var mobilde sizce ne diyorsunuz uzun kullanımda üzermi en az 3 veya 4 sene götürmesi lazım bundan once mi note 10 pro vardı arayüz yine iyiydi takılmalar oluyordu ama yaşı gereği poconun arayüzü de ona benzermi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada hepsiburada limiti ile 12 ay taksitle aldım aylık 2k
faiz koydu ama sizce yani peşin alma şansım 0 öğrenciyim ödemesi kolay bişey lazımdı (24 bine geldi :d) 12 ay sonra zaten satmayı sevmiyorum ve hayatımda ilk defa 0 telefonum olacak inşallah

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
iyi telefon hocam, bende var. telefona çok para vermeyi sevmeyen biriyim. gerek ekran hızı gerek işlemcisi vs on numara telefon. şimdiden hayırlı olsun 🫡

iyi telefon hocam, bende var. telefona çok para vermeyi sevmeyen biriyim. gerek ekran hızı gerek işlemcisi vs on numara telefon. şimdiden hayırlı olsun 🫡

ayriyeten, cod mobile vs oynuyorum aşırı oyun oynarım. sıfır kasma :) mükemmel f/p telefon.

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayriyeten, cod mobile vs oynuyorum aşırı oyun oynarım. sıfır kasma :) mükemmel f/p telefon.
eyvallah hocam sağol nasıl bi şikayetin varmı kamera benim işimi görecek derecede iyi performansa bakacağım genel olarak
hocam başka konuda 6 bin koy s24 fe al denildi param olsa zaten onu alacaktım bunu zor aldım :D

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Ümit
bu markanın 2 telefonunun belirli aralıklarla anakartı yandı ve telefon kadar fiyat çıkardılar. zaten kendi servislerine mail atıp arayınca ulaşamıyorsun aman uzak durun.

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
bu markanın 2 telefonunun belirli aralıklarla anakartı yandı ve telefon kadar fiyat çıkardılar. zaten kendi servislerine mail atıp arayınca ulaşamıyorsun aman uzak durun.
Hocam modeli ne x3 pro mu x5 ve bu modelde sorun yok kendim telefoncuydum bizzat sürekli x3 ve x3 pro geliyordu ama bunda öyle sorunlar yok

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
bir ara bende araştırıyordum kamera konusunda çok gömdüler

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Ümit
Hocam modeli ne x3 pro mu x5 ve bu modelde sorun yok kendim telefoncuydum bizzat sürekli x3 ve x3 pro geliyordu ama bunda öyle sorunlar yok
x3pro ama bu marka anakart yanmasıyla sabıkalı bir firma.
googleye yazın dolu konu var.

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
bir ara bende araştırıyordum kamera konusunda çok gömdüler
Biraz baktım da yine iyi çekiyor ya hiç yoktan iyidir ois var o yeter haha

x3pro ama bu marka anakart yanmasıyla sabıkalı bir firma.
googleye yazın dolu konu var.
Biliyorum bizzat kendim cpu reballing yaptım yanlış yazmiş olabilirim de yeni modeller sorunsuz

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
eyvallah hocam sağol nasıl bi şikayetin varmı kamera benim işimi görecek derecede iyi performansa bakacağım genel olarak
hocam başka konuda 6 bin koy s24 fe al denildi param olsa zaten onu alacaktım bunu zor aldım :D
hocam ben elektronik elektrik bakımciyim sivil hayatta, elektronik devreleri vs çekiyorum mesela küçük parçaları onları bile görecek şekilde çekiyor. sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruz ama bu fiyata en iyi telefon diyebilirim. x5 pro da kullandım, sonra onu kardeşime verip ben de x6 pro aldım. hiçbir şikayetim yok şahsen :) memnuniyetle kullanmaktayim ben.

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
hocam ben elektronik elektrik bakımciyim sivil hayatta, elektronik devreleri vs çekiyorum mesela küçük parçaları onları bile görecek şekilde çekiyor. sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruz ama bu fiyata en iyi telefon diyebilirim. x5 pro da kullandım, sonra onu kardeşime verip ben de x6 pro aldım. hiçbir şikayetim yok şahsen :) memnuniyetle kullanmaktayim ben.
Eyvallah hocam sağolun heves ederek zor bela aldım bazı yorumlar çok kötülemiş bu yorum mutlu etti sağolun

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Eyvallah hocam sağolun heves ederek zor bela aldım bazı yorumlar çok kötülemiş bu yorum mutlu etti sağolun
kullanınca kötüleyenlerin boşa yorum yaptığını anlayacaksın hocam, zira ben 18k verip aldım. 25k da vermiş olsanız, o fiyata alınacak en iyi telefondur fikrimce. Güle güle eskitin 🫡

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
kullanınca kötüleyenlerin boşa yorum yaptığını anlayacaksın hocam, zira ben 18k verip aldım. 25k da vermiş olsanız, o fiyata alınacak en iyi telefondur fikrimce. Güle güle eskitin 🫡
Sağolun hocam ya 25k biraz fazla da durumum onu gerektirdi yoksa peşin alabilsem Hepsiburada limiti ile aldim ben alacaksaniz bi bakın isterseniz

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Sağolun hocam ya 25k biraz fazla da durumum onu gerektirdi yoksa peşin alabilsem Hepsiburada limiti ile aldim ben alacaksaniz bi bakın isterseniz
bende de x6 pro var kankam kullanıyorum zaten 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,373
Üyeler
163,652
Son üye
egesay35
Top Bottom