- Konu Sahibi Konu Sahibi
700 TL indirim kuponu ile 15300 e alabilirim ama dediğim gibi kamerası çok kötü deniyor ondan dolayı emin olamadım.12/512si aynı sitede yeni üye kuponuyla 18.599tl. al geç daha iyisi yok.
700 TL indirim kuponu ile 15300 e alabilirim ama dediğim gibi kamerası çok kötü deniyor ondan dolayı emin olamadım.12/512si aynı sitede yeni üye kuponuyla 18.599tl. al geç daha iyisi yok.
700 kuponu nasıl aldınız hocam? Bana 400 veriyor yeni üyeliğe700 TL indirim kuponu ile 15300 e alabilirim ama dediğim gibi kamerası çok kötü deniyor ondan dolayı emin olamadım.
Kuponu nasıl alıyorsunuz?700 TL indirim kuponu ile 15300 e alabilirim ama dediğim gibi kamerası çok kötü deniyor ondan dolayı emin olamadım.
AlınırMerhabalar arkadaşlar bugün lansmanı yapılan POCO X6 Pro marka akıllı telefon işlemci, pil, ısınma, ekran kalitesi vb. açısından nasıldır? Sizce bu fiyata alınır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
POCO X6 Pro - Xiaomi Türkiye
POCO X6 Pro - Hızın Yeni Hali !Amiral gemisi MediaTek Dimensity 8300-Ultra | CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED | OIS özellikli 64 MP üçlü kamera | 67 W turbo şarj.www.mi.com
3 yıl oldu patlamadı s7 mi buPoco X3 de anakart sorunluydu çoğu kişinin elinde patladı cihazlar. Pocoya hele de Poco X serilerine güvenmiyorum o yüzden. Poco alınacaksa bile F serileri genelde daha kaliteli oluyor.
Benim Poco X3 Pro 1 hafta önce garantiden geldi. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vardı ve çok ısınıyordu. Anakartı değiştirip yolladılar şuan sıkıntısız ama MIUI 13 var şuan telefonda MIUI 14 güncellenmiyor. Siz hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz hocam @UmutG48Alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl oldu patlamadı s7 mi bu
MIUI 14Benim Poco X3 Pro 1 hafta önce garantiden geldi. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vardı ve çok ısınıyordu. Anakartı değiştirip yolladılar şuan sıkıntısız ama MIUI 13 var şuan telefonda MIUI 14 güncellenmiyor. Siz hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz hocam @UmutG48
Anakart değiştirilmeden önce benim telefonda MIUI 14'tü şimdi MIUI 13.0.3.0'da MIUI 14 güncellemesi almıyor neden?MIUI 14
Hangi servise verdim yoksa telefoncuya mı yaptırdınAnakart değiştirilmeden önce benim telefonda MIUI 14'tü şimdi MIUI 13.0.3.0'da MIUI 14 güncellemesi almıyor neden?
Dxomark kamera testi yapılmamış niye ön yargılısınGünlük kullanımda yeter. Kamera beklentisi varsa kötü gelecektir. Günde 2-3 saat telefon kullanıyorsan bir kaç gün dayanır.
Poco F5 ile aynı kamera sensörünü kullanıyor. kapasitesi belli. DXOMARK'ta bir şeyi ifade etmiyor.Dxomark kamera testi yapılmamış niye ön yargılısın
Kesinlikle.Valla ben aldım şu an asgari ücretle alınabilecek en mantıklı telefon gibi duruyor
512 mi? 256 mı aldınız?Valla ben aldım şu an asgari ücretle alınabilecek en mantıklı telefon gibi duruyor