Neler Yeni

POCO X6 PRO Alınır mı?

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Merhabalar arkadaşlar bugün lansmanı yapılan POCO X6 Pro marka akıllı telefon işlemci, pil, ısınma, ekran kalitesi vb. açısından nasıldır? Sizce bu fiyata alınır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco X3 de anakart sorunluydu çoğu kişinin elinde patladı cihazlar. Pocoya hele de Poco X serilerine güvenmiyorum o yüzden. Poco alınacaksa bile F serileri genelde daha kaliteli oluyor.
3 yıl oldu patlamadı s7 mi bu 😂

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
Alınır

3 yıl oldu patlamadı s7 mi bu 😂
Benim Poco X3 Pro 1 hafta önce garantiden geldi. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vardı ve çok ısınıyordu. Anakartı değiştirip yolladılar şuan sıkıntısız ama MIUI 13 var şuan telefonda MIUI 14 güncellenmiyor. Siz hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz hocam @UmutG48

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Benim Poco X3 Pro 1 hafta önce garantiden geldi. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu vardı ve çok ısınıyordu. Anakartı değiştirip yolladılar şuan sıkıntısız ama MIUI 13 var şuan telefonda MIUI 14 güncellenmiyor. Siz hangi MIUI sürümünü kullanıyorsunuz hocam @UmutG48
MIUI 14

Poco X3 NFC pro modeli ile %100 aynı tek farklı özelliği işlemcisi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Valla ben aldım şu an asgari ücretle alınabilecek en mantıklı telefon gibi duruyor

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom