Atma_Burak
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Poco x6 pro almak istiyorum fakat mediatek bir süre sonra yavaşlıyor/kasma donma olayı var diyorlar. Acaba 16k fiyatına snapdragon telefon varmıdır?
Snapdragon Honor 90 var. Bide sizin için tamamsa Exynos' lu Samsung A55 var.Poco x6 pro almak istiyorum fakat mediatek bir süre sonra yavaşlıyor/kasma donma olayı var diyorlar. Acaba 16k fiyatına snapdragon telefon varmıdır?
Ben Poco M6 pro ya geçtim kısa zaman önce, 120 Hz 12/512, işlemcisini tam hatırlamıyorum ama M serisi olduğu için performansı X serisine göre baya daha düşük, Fiyat varkida var, Poco hakkında konuştuğumuz için söylüyorum, Çok iyi, şuana kadar bibyanlisi olmadı özellikle şarj hızı 67 watt ile harikaBunu ben de merak ediyorum. Çok öneren var pocoyu
Sadece oyun için almayı düşünüyorsanız alınır. Ama kamera vs de isterim diyorsanız Samsung A55 tercih edin.Eski telefonum Meizu Note 8 idi [https://www.epey.com/akilli-telefonlar/meizu-note-8.html] bu telefon beni bu yıla kadar sorunsuz götürdü x6 proda bu böyle olur mu çünkü uzun süre hem kullanmak hemde performanslı olmasını istiyorum
fotoğrafları sadece önemli günlerde çekiyorum ve benim için kameranın neredeyse önemi yok beni idare edecekse sorun olmazSadece oyun için almayı düşünüyorsanız alınır. Ama kamera vs de isterim diyorsanız Samsung A55 tercih edin.