Neler Yeni

Poco X7 Pro 14k Verilir Mi

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam oturdugum yerdekı telefonculara sordum en uygun fıyat cekenler 14k ve 14.750 oldu cok mu pahalı almaya degermı ben bıraz daha 12k cıvarı bulurum dıye dusunuyodum ne dusunuyosunuz

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Yanık
ALMA PİYASADA DAHA İYİ ŞEÇENEKLER TECNO SPARK 20 GİBİ PUBG 90 FPS DİĞER OYUNALR İYİ REDMİ 13 OLMAZ 30-45 FPS VERİYOR PUBG DE KÖTÜ PEERFMONS OLARAK XİOMİ SERİSİNDEN OLABİLİR BU KADAR

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,680
İsim
uwu
Dostlar selam oturdugum yerdekı telefonculara sordum en uygun fıyat cekenler 14k ve 14.750 oldu cok mu pahalı almaya degermı ben bıraz daha 12k cıvarı bulurum dıye dusunuyodum ne dusunuyosunuz
güzel cihaz ama ben mi 13t pro fln zorlardım kamera açısından yada 14t eğer 14k civarı ona vereceksen dediklerim 15/16 bulabilirsin

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ALMA PİYASADA DAHA İYİ ŞEÇENEKLER TECNO SPARK 20 GİBİ PUBG 90 FPS DİĞER OYUNALR İYİ REDMİ 13 OLMAZ 30-45 FPS VERİYOR PUBG DE KÖTÜ PEERFMONS OLARAK XİOMİ SERİSİNDEN OLABİLİR BU KADAR
dedıklerını mızahı olarak algılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel cihaz ama ben mi 13t pro fln zorlardım kamera açısından yada 14t eğer 14k civarı ona vereceksen dediklerim 15/16 bulabilirsin
kankam onlara param yetmıyo maalesef ya suan bır yere daha sordum 13.5k dan verebılecegını soyledı x7proyu sence alayımmı evet guzel cıhaz ama ılerde uzmez dımı hala x3pro kullanan arkadasım var sabıt 55fps felan alıyo pubg de bu arada not dusuyım bunun ıcın ayrı bır konu acarım ama yınede sanada burda sorıyım ıpad 10.nesıl alma sansımda var ama 3 sene once cıkan bır cıhaz ve 60fps sence ne yapmalıyım

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Buğra Aykaç
Şaka yapıyorsunuzdur umarım. Poco X7 Pro gibi bir canavar varken gidip Helio G85 işlemcili cihaz öneriyorsunuz ve insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz.

Baya iyi fiyata bulmuşsunuz kamerası olsun performansı olsun gayet iyi bir telefon

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka yapıyorsunuzdur umarım. Poco X7 Pro gibi bir canavar varken gidip Helio G85 işlemcili cihaz öneriyorsunuz ve insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz.

Baya iyi fiyata bulmuşsunuz kamerası olsun performansı olsun gayet iyi bir telefon
13.5k ya buldum en son yurtdısı ama kutulu garıp bır sekılde yarın gıdıp bakıcam kutulu nasıl gelıyor anlamadım :D

Top Bottom