Neler Yeni

POCO X7 PRO FP KRALI?

123kral14

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba poco x7 ve x7 pro tanıtıldı resmi satıcılardan neredeyse 10 k ucuza sarı sitede yazılım garantili vs. satıyorlar bunların negatif yönü var mıdır yoksa alınabilir mi xiaomi telefonların buy şekilde çok ucuza satılmasının (sarı sitelerde) sebebi nedir

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Adolf Hitler
Arkadaşlar merhaba poco x7 ve x7 pro tanıtıldı resmi satıcılardan neredeyse 10 k ucuza sarı sitede yazılım garantili vs. satıyorlar bunların negatif yönü var mıdır yoksa alınabilir mi xiaomi telefonların buy şekilde çok ucuza satılmasının (sarı sitelerde) sebebi nedir
Yurtdışı oldukları için yaani vergi fiyatları dahil olmadan satılıyorlar ben olsam yurtdışı param güvendeli şekilde alırdım lakin direnç kayıtlı almanızı tavsiye etmem çünkü içini açıp direncini değiştirip öyle kayıt ediyorlar normal kayıtlı veya kayıtsız alınabilir sonradan kaydını güvendiğiniz veya tanıdığınıza yaptırırsınız ben olsam ekstra bir sürü vergi vermem yd alırdım dediğim şekilde.

CheckMateMaster

80+ Bronze
poco x6 pro iyi mi sence bende almayı düşünüyorum

123kral14

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco x6 pro iyi mi sence bende almayı düşünüyorum
genel olarak fp olarak çok iyiler tam bir bilgi yok ama düz x7 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı oldukları için yaani vergi fiyatları dahil olmadan satılıyorlar ben olsam yurtdışı param güvendeli şekilde alırdım lakin direnç kayıtlı almanızı tavsiye etmem çünkü içini açıp direncini değiştirip öyle kayıt ediyorlar normal kayıtlı veya kayıtsız alınabilir sonradan kaydını güvendiğiniz veya tanıdığınıza yaptırırsınız ben olsam ekstra bir sürü vergi vermem yd alırdım dediğim şekilde.
pasaport falan olmadan nasıl yapacağız kaçak olduğu belli de

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Adolf Hitler
genel olarak fp olarak çok iyiler tam bir bilgi yok ama düz x7 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

pasaport falan olmadan nasıl yapacağız kaçak olduğu belli de
Pasaport'a gerek yok Pasaport kayıt Apple'ın mükemmel güvenlik politikaları sayesinde zorunlu diye biliyorum bunda telefoncuya götürüyorsun imei çakıyor bi sıkıntısıda olmaz ben 7 sene yurtdışı xiaomi cihaz kullandım.

123kral14

80+ Silver
Pasaport'a gerek yok Pasaport kayıt Apple'ın mükemmel güvenlik politikaları sayesinde zorunlu diye biliyorum bunda telefoncuya götürüyorsun imei çakıyor bi sıkıntısıda olmaz ben 7 sene yurtdışı xiaomi cihaz kullandım.
Yani sarı siteden bir tane yd ellenmemiş telefon alıyorum güvenilir telefoncuya götürüp imei çaktırıyorum doğru mudur

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Adolf Hitler
Yani sarı siteden bir tane yd ellenmemiş telefon alıyorum güvenilir telefoncuya götürüp imei çaktırıyorum doğru mudur
Evet hocam, kendinizde yapabiliyorsunuz diye biliyorum araştırmak lazım biraz araştırmak için zamanım olursa bakıp buraya eklerim.

123kral14

80+ Silver
Evet hocam, kendinizde yapabiliyorsunuz diye biliyorum araştırmak lazım biraz araştırmak için zamanım olursa bakıp buraya eklerim.
tamamdır diğer arkadaşların bilgisi olabilir bekleyelim bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mehmed Efe
Hocam ben direk mishoptan salı günü aldım bugün sabah geldi. X3 Pronun kronik sorunundan geçen hafta çöp olmuştu. Buna geçince devir atladım. Akıcılık olala👌. Hyperos ile miui arasında çok fark varmış yani.

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
Türkiye fiyatına alacak isek S24 FE daha iyi

123kral14

80+ Silver
Türkiye fiyatına alacak isek S24 FE daha iyi
kankam tasarım olarak x7 çok hoşuma gitti samsung un o tasarımını hiç sevmiyorum teknik açıdan daha iyi olabilir

Aykut D.

80+ Gold
Pocolarda kronik anakart sorunu oluyor 2 kere düşünmek gerek .

Top Bottom