Neler Yeni

POCO X7 PRO FP KRALI?

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Faruk Efe Genç
Kameraları çöp

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
kaçak poco m3 kullanıyorum hala baba yetti kaçak ölsün bu ip16 koyucam bitane

Zzabuza

80+
Direnç kayıtlı değil düz kayıtsa alma. Kayıtsız ise alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pocolarda kronik anakart sorunu oluyor 2 kere düşünmek gerek .
Bir modelde görülüyor diye markayı genellemek yanlış.

123kral14

80+ Silver
Direnç kayıtlı değil düz kayıtsa alma. Kayıtsız ise alabilirsin.

Bir modelde görülüyor diye markayı genellemek yanlış.
bu işlerle ilgilenen birisiyle uzun bir sohbet gerçekleştirdim x6 pro 13k ya veriyor ve en mantıklısı diyor

Zzabuza

80+

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
kankam tasarım olarak x7 çok hoşuma gitti samsung un o tasarımını hiç sevmiyorum teknik açıdan daha iyi olabilir
Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınır

13k ya k60 da bulabilirsin.
Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera konusunda berbat bi halde ve HyperOS 3 güncellemesini alırken Android 16 alamıyor. Her ne kadar sevsemde alınmaz derim. K60 Pro bulabilir 2-3K fazladan vererek

Zzabuza

80+
Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınır

Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera konusunda berbat bi halde ve HyperOS 3 güncellemesini alırken Android 16 alamıyor. Her ne kadar sevsemde alınmaz derim. K60 Pro bulabilir 2-3K fazladan vererek
Stock rom ile k60 kullanırsan tabi şikayet edersin.

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
Stock rom ile k60 kullanırsan tabi şikayet edersin.
K60dan şikayet ettiğimi nereden duydun? Sadece fiyatına göre alınmaz artık diyorum. Pixel Experience - Crdroid gibi romları kurunca performansı düşüyor o ayrı mesele. HyperOS EU kullandım aldığımdan beri ve gayet stabil Antutu puanı 1.3M civarı. Pixel Exp 920K - CrDroid 1M

Top Bottom