Bir modelde görülüyor diye markayı genellemek yanlış.Pocolarda kronik anakart sorunu oluyor 2 kere düşünmek gerek .
bu işlerle ilgilenen birisiyle uzun bir sohbet gerçekleştirdim x6 pro 13k ya veriyor ve en mantıklısı diyorDirenç kayıtlı değil düz kayıtsa alma. Kayıtsız ise alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir modelde görülüyor diye markayı genellemek yanlış.
13k ya k60 da bulabilirsin.bu işlerle ilgilenen birisiyle uzun bir sohbet gerçekleştirdim x6 pro 13k ya veriyor ve en mantıklısı diyor
Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınırkankam tasarım olarak x7 çok hoşuma gitti samsung un o tasarımını hiç sevmiyorum teknik açıdan daha iyi olabilir
Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera konusunda berbat bi halde ve HyperOS 3 güncellemesini alırken Android 16 alamıyor. Her ne kadar sevsemde alınmaz derim. K60 Pro bulabilir 2-3K fazladan vererek13k ya k60 da bulabilirsin.
Stock rom ile k60 kullanırsan tabi şikayet edersin.Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera konusunda berbat bi halde ve HyperOS 3 güncellemesini alırken Android 16 alamıyor. Her ne kadar sevsemde alınmaz derim. K60 Pro bulabilir 2-3K fazladan vererek
K60dan şikayet ettiğimi nereden duydun? Sadece fiyatına göre alınmaz artık diyorum. Pixel Experience - Crdroid gibi romları kurunca performansı düşüyor o ayrı mesele. HyperOS EU kullandım aldığımdan beri ve gayet stabil Antutu puanı 1.3M civarı. Pixel Exp 920K - CrDroid 1MStock rom ile k60 kullanırsan tabi şikayet edersin.