Hocam ben orijinal istiyorum yurtdışında piyasası dönen koleksiyonluklardan yoku Türkiye'de bilgili birisine benziyorsunuz var mı tavsiyeniz orijinal nereden bulabilirimInstagram da taso sayfaları var hatta hatıradolabınız ve tasobakkaliii sayfalarından alışveriş yaptım. Orijinal satmıyorlar ama tasobakkaliii sayfası orijinalle Birebir ürünler getiriyor
Hocam ben orijinal istiyorum yurtdışında piyasası dönen koleksiyonluklardan yoku Türkiye'de bilgili birisine benziyorsunuz var mı tavsiyeniz orijinal nereden bulabilirim
hocam bu toyz shop falan ne iş onlarda vardı galiba desteler onlarda mı yan sanayi?Yurtdışında bulabilirsin kardeşim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de orijinal kartlar yaygın değildi. Zamanında (25 sene önce) ben de çok alırdım ama orijinal olduğunu zannetmiyorum. He vardır ayrı konu ama varoş diyebileceğimiz yerlere uğramamıştır.
hocam bu toyz shop falan ne iş onlarda vardı galiba desteler onlarda mı yan sanayi?
toyz shopdan alışveriş yapabilirim yani kısıtlı paketler var ama yine var başlangıç için iyi olabilirÖyle yerlerde yan sanayi olmaz.
Türkiye de yapılmaz.Arkadaşlar pokemon kartı koleksiyon işine girmek istiyorum yavaş yavaş zevk ve hobi uğraş olsun diye tavsiyeleriniz neler nasıl yapabilirim kartları nereden alabilirim falan var mı bilgi verebilecek bilgili birisi?
yurtdışındaki ticaretleri göre göre heves ettim ama zor gibiTürkiye de yapılmaz.
toyz shopdan alışveriş yapabilirim yani kısıtlı paketler var ama yine var başlangıç için iyi olabilirhot wheelsda başlayasım var hoşuma giden arabalarla bakalım odamı dekore etmek istiyorum iyi bir başlangıç olabilir gibi
valla abi adamların o tür kültürleri çok gelişmiş figürler kartlar koleksiyonluk eşyalar bizim memleketimizde ilgi görmüyor büyük firmalarda getirmiyor yani zor yaparım gibi yakında bi tanıdık londraya gidicek belki ordan isterim birazHocam zaten Japonya'daki gibi geniş bir havuz bekleme.
![]()
Orijinal Pokemon Kart Gold Serisi 40'lı Paket - Pokemon Oyun Kartları - Pikachu Koleksiyonluk Kartı
Orijinal Pokemon Kart Gold Serisi 40'lı Paket - Pokemon Oyun Kartları - Pikachu Koleksiyonluk Kartı en uygun fiyatla Doganoyuncak.com'da! Haydi sende bu muhteşem oyuncağı kaçırma. Pokemon markasına ait Orijinal Pokemon Kart Gold Serisi 40'lı Paket - Pokemon Oyun Kartları - Pikachu Koleksiyonluk...www.doganoyuncak.com
Bununla beraber Amazonda'da var ama dikkatli olmak gerekiyor tabii.
Dolap uygulamasında bulabilirsiniz .valla abi adamların o tür kültürleri çok gelişmiş figürler kartlar koleksiyonluk eşyalar bizim memleketimizde ilgi görmüyor büyük firmalarda getirmiyor yani zor yaparım gibi yakında bi tanıdık londraya gidicek belki ordan isterim birazbu arada hocam londradan ne getirtebilirim mantıklı bir fikriniz var mı herhangi bir öneride bulunabilirsiniz.
Konu dışında hobi olarak hotwheels öneririm yapan biri olarak.Arkadaşlar pokemon kartı koleksiyon işine girmek istiyorum yavaş yavaş zevk ve hobi uğraş olsun diye tavsiyeleriniz neler nasıl yapabilirim kartları nereden alabilirim falan var mı bilgi verebilecek bilgili birisi?