Neler Yeni

Polis Olma Gereksinimleri

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Abi Bu Normal Jandarmalar Yani Adliyede Görev Yapan Ve Normal Köyleri Ziyaret Eden Jandarmalar Günde Kaç Saat Çalışıyor Harbi Seviliyor Köyde Jandarma Yemek Yerdik Lokantada Ara Sıra Para Almazlardı İnternette Hiç Bilgi Yok Bunu Hakkında Cimere Sorcaktım Sen Denk Geldin
Bir personele görev yerine göre ayda ortalama 3-4 nöbet yazılabileceği gibi ihtiyaçlar doğrultusunda ayda 10-15 arası da nöbet yazılabilmektedir. Nöbet görevi bulunmayan personel mesai bitiminde görev yerinden ayrılabilmektedir. Mesai ise genelde 08:00 - 17:30 saatleri arasında çalışma olarak uygulanıyor

Tabi adliyelerdede asasyiştede nöbetçi işleri olabilir gece mesaisindede çalışabilirsin belirli bir süre ama saatler değişmez gene 8-9 saat arası olur

Bir personele görev yerine göre ayda ortalama 3-4 nöbet yazılabileceği gibi ihtiyaçlar doğrultusunda ayda 10-15 arası da nöbet yazılabilmektedir. Nöbet görevi bulunmayan personel mesai bitiminde görev yerinden ayrılabilmektedir. Mesai ise genelde 08:00 - 17:30 saatleri arasında çalışma olarak uygulanıyor

Tabi adliyelerdede asasyiştede nöbetçi işleri olabilir gece mesaisindede çalışabilirsin belirli bir süre ama saatler değişmez gene 8-9 saat arası olur
Sağol Abi Son Bişe Sorcam Normal Jandarma Oldum Diyelim Görev Yeri Seçme Diye Bir Şey Var Mı :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Türk
Jandarma ile Polisin farkları çok Jandarma Asayiş'te Rahat olursun saatlerin vs. uygun olur Jandarma Asayiş şehir'den ziyade Kırsal köylük, dağlık alanlarda görev yaptığı için silahını kullanman için zaten bir sebebinin olma ihtimali çok düşük 30 sene asayişte silahını sıkmayan arkadaşlar tanıdım zamanında

Köylerde severler sayarlar, maaşları yüksektir ve genelde kırsal bölgelerde görev yapacağın içinde yaşam maliyetinde çok daha düşük olur

JÖH işleri değiştirir JÖH Her yerde görev yapabilir her an sevk ile Irak, Suriye'ye tayin çıkabilir ve saatler vs. her şey kayar JÖH için Gönüllülük Esastır kimseyi zorla yapmazlar zaten Rahat arıyorsan yapılacak iş değil benim 13 sene oldu 8 senede askeri lise/üniversite okudum Asayişten girdim 2 Sene asayişte görev yapıp JÖH geçtim JÖH'te 5 sene sonrasındada Operasyona geçtim uzun bir yol yani benim bulunduğum yerler

Şahsi tavsiyemi istersen Şehirden'de çok uzak olmiyim saatler ve işte rahat olsun dersen Jandarma Sahil Güvenliğe gir dahada Çıkma
En kıyak ve rahat yerlerdendir ortamıda keyiflidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnan okuduğun bölümün bir önemi var mı bilmiyorum ama 4 yıllık üniversite şartı aranıyor Komiserliğe girebilmek için KPSS üzerinden POMEM veya PAEM sonrasında Komiser olarak göreve başlıyorsun çok ileride dersen Bölge Müdürü, Şube Müdürü vs. olmak istiyorum Müdür sınavları çok zordur ama 6 sene süre tanıyorlar hazırlanman için çalışırsan imkansız değil
Teşekkür ederim hocam, 4 yıllık üniversiteyi bitirsemde gene yıl olarak hem açığım kalıyor hemde okuduğum bölümün mesleğinden yararlanamamış oluyorum.Muhtemelen bu sene mezuna bırakıp adamakıllı bir üniversiteye gidip mesleğinden yararlanıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom