Neler Yeni

Pollux 3a APU alınır mı

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Bütçe
4000
Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?

Ekler

• 20210409_003454.jpg
    20210409_003454.jpg
    249.4 KB · Hit: 42
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
120 gb olsa bile bir ssd alın baya etki eder,eğer bütçeniz varsada ramı 3200 mhz yapın apu işlemcilerde fps e direk fark ediyor csgo falan sıkıntı yaratmaz ama gta 5 i bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Dostum 120gb da olsa ssd al windowsu içine kurarsın fişekkk hdd ile 10saate açılılır
Ve apuda ram de onemli mümkünse 3200mhz yap ram lari

equinoxx

80+ Bronze
Normalde gönderiliyor kutular, şubatta aldım ben gönderildi ancak stok sorunlarından açıklama şu şekilde ;

Sistemde kullanılan İşlemci, RAM, Depolama birimleri TRAY ve BULK modellerdir (Çoklu paketlerde gelmekte olup, tekli olarak kutusu bulunmamaktadır. Hiçbir özellik farkı bulunmamaktadır). Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd bende var ram tavsiyesi için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum 120gb da olsa ssd al windowsu içine kurarsın fişekkk hdd ile 10saate açılılır
Ve apuda ram de onemli mümkünse 3200mhz yap ram lari
Rami 3200 yapmak için 10 tl istedi sadece

Top Bottom