AyıBoann
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
120 gb olsa bile bir ssd alın baya etki eder,eğer bütçeniz varsada ramı 3200 mhz yapın apu işlemcilerde fps e direk fark ediyor csgo falan sıkıntı yaratmaz ama gta 5 i bilememSisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
Normalde gönderiliyor kutular, şubatta aldım ben gönderildi ancak stok sorunlarından açıklama şu şekilde ;Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
Rami 3200 yapmak için 10 tl istedi sadeceDostum 120gb da olsa ssd al windowsu içine kurarsın fişekkk hdd ile 10saate açılılır
Ve apuda ram de onemli mümkünse 3200mhz yap ram lari
Yao o zaman 10tl den en olurSsd bende var ram tavsiyesi için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rami 3200 yapmak için 10 TL istedi sadece