Sepette 240 TL, örnek olarak ilk bulduğumu atıyorum.Hocam baktım fakat 400 den başlıyor varsa link sevinirim
Dar değil de bir tık geniş olanlar iyi ya. Dediğimin linkini bulabilirsem atarım.Polo yaka tişörtleri nasıl giyebiliyorsunuz? Benim hiç hoşuma gitmiyor. Rahatsız ediyor.
Ben dar'da denedim. Bol'da denedim. Hiç hoşuma gitmedi. Bisiklet yaka daha çok hoşuma gidiyor.Dar değil de bir tık geniş olanlar iyi ya. Dediğimin linkini bulabilirsem atarım.
net lufian şuan baya ucuz mağazadan gidip alabilirsinOrtalama 200-350 arası fiyatlarda vücutta güzel gözüken polo yaka nerden bulurum ? Sporcuyum fiziğe yakışır istiyorum
Teşekkürler hocam bende yani dar değil rahat ama vücudumu güzel gösteren demek istemiştim dar sevmiyorum bendeDs damat ve altınyıldızın modellerine bakabilirsin 3 yıldır aynı tshirtü giyiyorum renk atmadı hiç şu modelleri geçen gün indirimde 190-220 arasında almıştım
Ayrıca vücudunu göstermeni tavsiye etmem rahat kesim olanlar vücutta sporcu adamı daha belli ediyor. Zayıfsan süt çocuğu gibi görünürsün ama sporcu isen rahat kesimler üste daha çok oturuyor
omuz genişliği ve kafanın büyüklüğü önemli etkenPolo yaka tişörtleri nasıl giyebiliyorsunuz? Benim hiç hoşuma gitmiyor. Rahatsız ediyor.