Neler Yeni

Öneri Polo yaka tshirt nerden alabilirim ?

pendragon

80+ Bronze
Ortalama 200-350 arası fiyatlarda vücutta güzel gözüken polo yaka nerden bulurum ? Sporcuyum fiziğe yakışır istiyorum

Mert

80+ Silver
Hepsiburada'da USPA tişörtler o fiyatlarda. Ben slim fit istemediğim için Kiğılı tercih ettim, o da gayet başarılı.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada'da USPA tişörtler o fiyatlarda. Ben slim fit istemediğim için Kiğılı tercih ettim, o da gayet başarılı.
Hocam baktım fakat 400 den başlıyor varsa link sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ertuğrul Güldalı
Ds damat ve altınyıldızın modellerine bakabilirsin 3 yıldır aynı tshirtü giyiyorum renk atmadı hiç şu modelleri geçen gün indirimde 190-220 arasında almıştım

Ayrıca vücudunu göstermeni tavsiye etmem rahat kesim olanlar vücutta sporcu adamı daha belli ediyor. Zayıfsan süt çocuğu gibi görünürsün ama sporcu isen rahat kesimler üste daha çok oturuyor

baykemal

80+ Bronze
Polo yaka tişörtleri nasıl giyebiliyorsunuz? Benim hiç hoşuma gitmiyor. Rahatsız ediyor.

Zechion

80+ Silver
Polo yaka tişörtleri nasıl giyebiliyorsunuz? Benim hiç hoşuma gitmiyor. Rahatsız ediyor.
Dar değil de bir tık geniş olanlar iyi ya. Dediğimin linkini bulabilirsem atarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İnanç Çakmak
Ortalama 200-350 arası fiyatlarda vücutta güzel gözüken polo yaka nerden bulurum ? Sporcuyum fiziğe yakışır istiyorum
net lufian şuan baya ucuz mağazadan gidip alabilirsin

pendragon

80+ Bronze
Ds damat ve altınyıldızın modellerine bakabilirsin 3 yıldır aynı tshirtü giyiyorum renk atmadı hiç şu modelleri geçen gün indirimde 190-220 arasında almıştım

Ayrıca vücudunu göstermeni tavsiye etmem rahat kesim olanlar vücutta sporcu adamı daha belli ediyor. Zayıfsan süt çocuğu gibi görünürsün ama sporcu isen rahat kesimler üste daha çok oturuyor
Teşekkürler hocam bende yani dar değil rahat ama vücudumu güzel gösteren demek istemiştim dar sevmiyorum bende

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
omuz genişliği ve kafanın büyüklüğü önemli etken
kafan genişse güzel durmaması olağan
bide kendi fikrim ama kısa saç polo tshirte çok iyi gidiyor, uzun saç bozuyor

Top Bottom