Jugcione
80+
Arkadaşımda var. Babasının arkadaşı vermiş. Fps oyunlarına yeni başlayan biri kendisi. kullanılmaz mı ?Delta Zero isimli bir sensör, alınmaz.
Arkadaşımda var. Babasının arkadaşı vermiş. Fps oyunlarına yeni başlayan biri kendisi. kullanılmaz mı ?Delta Zero isimli bir sensör, alınmaz.
Hocam bunun kaynağı nedir? Ben arayınca bir şey bulamadım.Logitech Mercury
- Tür: Optik
- Maksimum DPI: 8.000
- Maksimum Hızlanma: 25g
- Maksimum IPS: 200
Logitech kendi sistesinde hiçbir bilgi vermemiş. Ama Logitech dışındaki sitlerin hepsinde bu sensör "Mercury" olarak geçiyor. %100 net bir bilgi değil evet, ama farklı kaynaklarıdaki bilgileri karşılaştırınca sensörü Mercury diyebiliriz.Tam Technopat'dan kopyaladın diyecektim Technopat'dakini de sen atmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bunun kaynağı nedir? Ben arayınca bir şey bulamadım.
Kullanılır tabii ki. 700-800TL'yi hak eden bir fare değil sadece.Arkadaşımda var. Babasının arkadaşı vermiş. Fps oyunlarına yeni başlayan biri kendisi. kullanılmaz mı ?
G602 Yi bi şekilde satıp Viper Mini almasını söyledim. Mantıklımı sence ?Kullanılır tabii ki. 700-800TL'yi hak eden bir fare değil sadece.
Basilisk V2 Nasıldır ? Tasarımı hoşuna gitmiş.Hayır. Viper Mini fiyatına Deathadder V2 var.
Evet Mercury olduğunu biliyorum. Ama özelliklerini bilmiyordum.Logitech kendi sistesinde hiçbir bilgi vermemiş. Ama Logitech dışındaki sitlerin hepsinde bu sensör "Mercury" olarak geçiyor. %100 net bir bilgi değil evet, ama farklı kaynaklarıdaki bilgileri karşılaştırınca sensörü Mercury diyebiliriz.
Ek olarak G102'nin PCB fotoğrafını da bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
Kullanılır tabii ki. 700-800TL'yi hak eden bir fare değil sadece.
Datasheet'ini okumuştum, bulursam atarım.Evet Mercury olduğunu biliyorum. Ama özelliklerini bilmiyordum.
Gayet güzel, sensörü Deathadder V2 ile aynı. Alabilirsin.Basilisk V2 Nasıldır ? Tasarımı hoşuna gitmiş.
Alınır, sensörü fiyatına göre çok iyi.Deathadder V2 Mini alınır mı sence?
ben rival 310 almıştım 250 TL'ye zamanında nasıl fiyatına göreDatasheet'ini okumuştum, bulursam atarım.
Gayet güzel, sensörü Deathadder V2 ile aynı. Alabilirsin.
Alınır, sensörü fiyatına göre çok iyi.
G102/203 Lightsync'ı kaldır bence buradan.- Logitech G102 Prodigy/Lightsync
- Logitecg G203 Prodigy/Lightsync
Evet, acı gerçekler yüzünden.G102/203 Lightsync'ı kaldır bence buradan.