conveyor belt overlord
80+ Silver
Aynısını yazmaya geldim epiçka abG102/203 Lightsync'ı kaldır bence buradan.
Aynısını yazmaya geldim epiçka abG102/203 Lightsync'ı kaldır bence buradan.
Evet Mercury olduğunu bilmiyormuşumEvet Mercury olduğunu biliyorum. Ama özelliklerini bilmiyordum.
G102 Lightsync, Deathadder V2 Mini ya da Viper Mini'ye geçmeyi düşünüyorum ama değer mi bilemedim?Hangi fareyi kullanıyorsunuz şu an?
Deathadder V2 Mini'ye geçmeye değer kesinlikle. Viper Mini'nin fiytatı çok arttı.G102 Lightsync, Deathadder V2 Mini ya da Viper Mini'ye geçmeyi düşünüyorum ama değer mi bilemedim?
Bir de bu Mercury sensör muhabbeti çıkınca...
Tamamdır teşekkürler.Deathadder V2 Mini'ye geçmeye değer kesinlikle. Viper Mini'nin fiytatı çok arttı.
Bence değmez. Neden? Aga masraf yapmanıza gerek var mı ki? Problem hissediyorsanız evet olabilir, ama G102 ile sorunlar yaşayacağınızı sanmıyorum. Daha iyisine geçmek tabii ki. Mantıklı. Ama ben olsam bozulmasını falan beklerdim sanırım. Bir de böyle düşünmeniz açısından bir bakış açısı sundum. Kendi cüzdanımı göz önünde bulundurarakTamamdır teşekkürler.
Alana kadar G102 LS bir sorun yaratır mı ki bu ara çok linç yedi?
Eline sağlık.
ASUS ROG STRIX IMPACT Kullanıyorum. 150TL'ye almıştım.
Sence değmiş mi?
Ve benimkinin sensörü nedir?
Sanmıyorum sorun çıkartacağını. Çıkartsa da arkasında Logitech var.Tamamdır teşekkürler.
Alana kadar G102 LS bir sorun yaratır mı ki bu ara çok linç yedi?
Aslında ikisinin de önemli yapan şey, farelerdeki takılma, donma, LAG sorunlarının bu iki özelliğe bağlı olmasıdır. Örneğin 100IPS bir sensörde gecikme süresi 2.34ms'dir. 400-450 IPS sensörlerde gecikme süresi 1'in altına kadar düşer. Örneğin, 100IPS bir fare ile CSGO'da flick shot atarken %99 ihtimalle takılma yaşarsınız.Maksimum hızlanma ve IPS özellikleri neden önemlidir? Neyi etkiliyor bu özellikler? Detaylı açıklarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Net bir bilgi yok ama muhtemelen PMW 3325'e denktir. 150TL'ye iyi denebilir.Eline sağlık.
ASUS ROG STRIX IMPACT Kullanıyorum. 150TL'ye almıştım.
Sence değmiş mi?
Ve benimkinin sensörü nedir?
Ekliyorum hemen.3389'a bunu da ekler misiniz? @hadwiger
HP Omen Reactor 7ZF19AA
HP OMEN Reactor Fare | HP® Türkiye
Öncelikle hız ve bu hıza uygun özelleştirme olanakları düşünülerek tasarlanan OMEN Reactor, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşır ve bu seviyede tutar.www8.hp.com