Portal ve Portal 2 Alınır mı?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,249
Ben bulmacalar zor diye biliyorum fakat tek bildiğim bu, sizin düşünceleriniz nelerdir? sürekli alt tab yaptırıp bulmacalara baktırır mı?

Ben bulmacalar zor diye biliyorum fakat tek bildiğim bu, sizin düşünceleriniz nelerdir? sürekli alt tab yaptırıp bulmacalara baktırır mı?
ben ikisini 3 TL'ye almıştım. Gerçekten çok güzel bir oyun bazı bulmacaları gerçekten zor. Onları da internetten bakarsın. Hatta oyunu bitirince bir an çizgi romanı var mı ? diye sorarken ve hikayesiyle ilgili videolar izlerken buldum.

portal ve portal 2 ben oyuncuyum diyen herkesin alması ve oynaması gereken oyunlardan biridir. oyun 101 gibi birşeydir. oyuna giriştir. güzel oyunlardır. tavsiye ederim. hatta arkadaşın varsa saatlerce coop topluluk yapımı haritaları oynayabilirsin. benim toplamda 200 saatten fazla oynamışlığım var arkadaşımla coop olarak.

Alınır. Bulmacalar çok zor değil. Tam kararında.

Ben Eskiden Almıştım Ve Beğendim,Favorim Portal 2,Çünkü Hikaye Sunumu Ve Oyundaki Akış Çok Güzel,Ayrıca Arkadaşınla Oynayabileceğin En İyi Co-op Oyunlarından Bir Tanesi,Hem Eğer Oyundan Sıkıldıysan Topluluk Atölyesi,Yine Topluluğun Yapmış Olduğu Dlc'ler (Yani Modlar) İle Baya Eğelenebilirsin,2 Yıl Önce Aldığımda İndirimde 3 Yada 4 Liraya Almıştım,Değer.

Son düzenleme:
Ben olsam sadece Portal 2 alırdım. Portal 2 daha iyi.

İkiside alınır kardesim valve yapıo valve kalite

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,035
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri