Neler Yeni

portumu başkasına verirler mi bilen yardımcı olabilir mi ?

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
beyler tt tahadütüm bitiyor 16mbps alıyorum türknette 35mbps alıyosun diyolar fakat oturduğum bölgede boş port yok sözleşmem bitmeden türknete geçsem aynı portta devam ettirirler mi boşa çıkarsam çünki bir daha bağlatamam

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde port dolu ayni seyi dusunuyorum
türk telekom hem leş hemde fiyatı baya arttırmış fakat türknete geçtim diye portu direk kendi müşterisine verir mi ondan korkuyorum verirse ben bidaha zor bağlatırım

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
türk telekom hem leş hemde fiyatı baya arttırmış fakat türknete geçtim diye portu direk kendi müşterisine verir mi ondan korkuyorum verirse ben bidaha zor bağlatırım
Direkt yeni bir hat çekmeden bağlıyorlar ama o sırada kapılır mı bilemiyorum tabi ki.En iyisi müşteri hizmetlerine sormak.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
beyler tt tahadütüm bitiyor 16mbps alıyorum türknette 35mbps alıyosun diyolar fakat oturduğum bölgede boş port yok sözleşmem bitmeden türknete geçsem aynı portta devam ettirirler mi boşa çıkarsam çünki bir daha bağlatamam
Taahhüt bitmeden 1 gün önce Turknete ulaşın ve durumu anlatın. Hattınızı iptal etmeden geçmeniz için gerekli talimatları verecekler. Ayrıca 1 ay bedava kullanmak isterseniz isteğe bağlı kodumu sizinle paylaşabilirim.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Taahhüt bitmeden 1 gün önce Turknete ulaşın ve durumu anlatın. Hattınızı iptal etmeden geçmeniz için gerekli talimatları verecekler. Ayrıca 1 ay bedava kullanmak isterseniz isteğe bağlı kodumu sizinle paylaşabilirim.
yani hattı kapatmadan geçebiliyomuyum kardeşim böyle bir şey mümkün mü yani ekran fotosunu aldım geçeceğim zaman sana yazarım ikimizde faydanalım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yani hattı kapatmadan geçebiliyomuyum kardeşim böyle bir şey mümkün mü yani ekran fotosunu aldım geçeceğim zaman sana yazarım ikimizde faydanalım
Geçebilirsin. Biz hattı kapatmadan geçtik. Belirtin yardımcı oluyorlar. Bizim de benzer durumumuz vardı. Bu sayede kurulum ücreti de bedava oluyor. Bana yazdığında kodumu paylaşacağım. Yazarken lütfen @RevDeisDou yaz veya özel mesaj gönder.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Direkt yeni bir hat çekmeden bağlıyorlar ama o sırada kapılır mı bilemiyorum tabi ki.En iyisi müşteri hizmetlerine sormak.
teşekkürler kardeşim aradım onlar sıkıntı olmaz diyolar ama işte güvenemiyor insan binamızda 3 kişi tt den port sırası bekliyor başka oparetöre geçiyorum diye yamuk yapmalarında korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçebilirsin. Biz hattı kapatmadan geçtik. Belirtin yardımcı oluyorlar. Bizim de benzer durumumuz vardı. Bu sayede kurulum ücreti de bedava oluyor. Bana yazdığında kodumu paylaşacağım. Yazarken lütfen @RevDeisDou yaz veya özel mesaj gönder.
tamamdır kardeşim teşekkür ederim ilgin için

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
aynen port bulamadı uzun bir sürede port bekledi baya sorun yaşadı yani ki senin yapacağın gibi yapacaktı
o sıkıntı işte kral sadece bizim binada 3 kişi bekliyor aç kurt gibi büyük risk olur demekki benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,155
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom