Neler Yeni

🔥İndirim Potentia 36 TL'den Çıkış Yaptı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Geliştirilebilir, haklısınız. Benim iki saattir bahsettiğim şey oyunun şu anda alınmayacağı. Üstelik ben ilerde onlara para gelince bu oyunu geliştireceklerine, eksiklikleri düzelteceklerine inanmıyorum. Muhtemelen şu anda tek yaptıkları "Türk oyunu!" diye paramızı sömürmeye çalışmak.
Hayır oyun direk dünya piyasasında yer edinmeyi hedefliyor. Bu yüzden ingilizce seslendirme mevcut. Ayrıca nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?
Firmayı kaç kere araştırdınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereye tutuyordu ya? O zamanki oyun kitlesi şimdikinin yanına dahi yaklaşamaz. Özgün fikir çıkmadığı sürece, düzgün oyun da çıkmaz.
Ya hocam eskiden millet evde bile oyun yapıyordu
Oyun satmasa bile kayıpları çok yüksek olmuyordu. Şimdi oyunlara yatırılan para oyunun satış rakamlarını yakalayamayınca firmanın zararı çok yüksek oluyor

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hayır oyun direk dünya piyasasında yer edinmeyi hedefliyor. Bu yüzden ingilizce seslendirme mevcut. Ayrıca nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?
Firmayı kaç kere araştırdınız ?
Araştırmadım, araştırmama çok da gerek yok zaten. Azıcık düşünmek yeterli.

Bu oyun dünya piyasasında yer edinemez, güven bana. Oynanışları kötü, seslendirme kötü, yapay zeka kötü diye daha bu oyunun bir çok eksiği sayılır. Bu oyun, dünya piyasasında yer edinecek kadar iyi değil, sadece bizim ülkemizde oyunu Türkler yapıyor diye gereksiz gaz veriyorlar oyuna.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ben zaten kötülemiyorum, eksik olan şeyleri söylüyorum. Bu oyunun cidden eksikleri var. Animasyonlar, seslendirmeler, oynanış bakımından çok vasat kalıyor cidden. Hem de hikaye bakımından vs. bildiğin TLOU'nun aynısı neredeyse. Yani özgün şeylerin çıkması için illaha ki bizim desteğimize gerek yok. Bu oyun yerine daha özgün bir şey çıkabilirdi tabii ki. Ha tabi destek verilirse çok daha güzel işler çıkar orası ayrı mesele.

Böyle oyunları kötüleyip diğer oyunları da korsan indirenlere bişi diyemem :D Onlar saçma iş yapıyor.
Ben zaten çakma değil özgün bir oyun demiyorum cidden TLoU çakması ancak biz oyunu alıp aldırtırsak işte o zaman TLoU'dan iyi bir oyun çıkarabiliriz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Hangi oyun firması ilk başta özgün ve muhteşem bir oyun çıkarmış ki? :D
Biz Erzurum, Potentia gibi oyunları alıp yapımcılara destek olursak işte o zaman özgün ve daha iyi oyunlar çıkarabiliriz.
Böyle yerli oyunları kötüleyip ondan sonra da büyük oyunları korsan indirerek bir yere varamayız zaten.
Sonra neden Türk Oyunu yok ühüü

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ya hocam eskiden millet evde bile oyun yapıyordu
Oyun satmasa bile kayıpları çok yüksek olmuyordu. Şimdi oyunlara yatırılan para oyunun satış rakamlarını yakalayamayınca firmanın zararı çom yüksek oluyor
Hala evde oyun yapılabiliyor. 2D bir platform oyunu bile yapıp parayı kıranlar var. Önemli olan özgün bir fikir ile yola çıkmak.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Hala evde oyun yapılabiliyor. 2D bir platform oyunu bile yapıp parayı kıranlar var. Önemli olan özgün bir fikir ile yola çıkmak.
Ya hocam uruz adında 2d oyun çıkış yaptı. Oyun özgündü ve iyiydi de. Fakat kaç kişi aldı oyunu.
Bie oyunu reklam sattırır reklam içinde para lazım

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşlar Benim Şahsen Heyecanla Beklediğim Oyun Olan Potentia 36 tlden Çıkış yaptı. Oyun PC'de Oynanabilen , The Last Of Us Ezgileri Taşıyan Bir Oyun. Fiyatı da çok ucuz. Hem de Türkçe Dublaj Var. Denemek İsteyenler İçin Demosu Ücretsiz
Oyun Yerli Bir Yapım , Gelişebilecek Bir Oyun
Almak İsteyen Arkadaşlara Duyurulur !!!
Alıntıyı görüntüle
Oyunu yapanların emeğine sağlık ben oyundan çok fiyatını sevdim. Kesinlikle alınabilecek bir oyun.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Yahu adam güzel bir oyun yapmamış, niye gidip alayım bunu?

Boş boş "Türkler yaptıııı!!!! Destek olmalıyızzz!!!!" ayağına girmeye gerek yok. Özgün bir oyun yap, iyi bir oyun yap o zaman almazsam kusur bendedir.
Ya hangi oyun ilk çıktığında mükemmeldi allah aşkına ya
Oyunların ilk beta sürümleriyle tam sürümleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Kıyasladığınız Tlou'ın arkasında koskoca Sony var. Devasa bütçeler var. Türkiyede Sony gibi bir firma var mı oyunlara destek olabilecek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özgün olmayan hiç bir şey başaramaz. Bu aynı Türk dizilerinin %75'inin uyarlama olması gibi bir şey.
Dünyadaki çakma üretimin %83'ü çinde yapılıyor.
Çin şuan nerede 50 yıl önce neredeydi
Her iş esinlenmekle başlar

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ya hangi oyun ilk çıktığında mükemmeldi allah aşkına ya
Oyunların ilk beta sürümleriyle tam sürümleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Kıyasladığınız Tlou'ın arkasında koskoca Sony var. Devasa bütçeler var. Türkiyede Sony gibi bir firma var mı oyunlara destek olabilecek ?
Bütçen yoksa, bu kadar bütçe gerektiren bir oyunu yapmaya girişmezsin. Bu kadar basit.

Sen hala olayı anlamadın. Benim, yani bir oyuncunun bir oyunu alması için o oyunun iyi bir oyun olması lazım. Potentia iyi bir oyun değil ve bu oyunu almak için "Türklerin yapması" dışında hiçbir sebebim yok.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Yahu adam güzel bir oyun yapmamış, niye gidip alayım bunu?

Boş boş "Türkler yaptıııı!!!! Destek olmalıyızzz!!!!" ayağına girmeye gerek yok. Özgün bir oyun yap, iyi bir oyun yap o zaman almazsam kusur bendedir.
Ayrıca oyunun fiyatı 36 tl. Yani 5 dolar. 5

Top Bottom