- Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke daha önce okusaymışım bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
8000 di yanlış hatırlamıyorsamNe kadara aldın sistem alınmaz.
keşke daha önce okusaymışım bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum
8000 di yanlış hatırlamıyorsamNe kadara aldın sistem alınmaz.
kanka cidden o cpu sogutucuya o parayı verdin miGIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
SHARKOON TG4 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
THERMALTAKE UX100 ARGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu
WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
AOC GM200DREE RGB Gaming Mouse
PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Gaming Monitör
2 X XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
GIGABYTE B450M DS3H V2 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
AMD RYZEN 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Tray İşlemci
sistemim bu şekilde ne önerirsin psu olarak
Doğru diyosun ben değiştireyim en kısa sürede vakit ayırdığın için sağolbence iade edip daha kaliteli bir şey alın. Technopattaki arkadaşa olduğu gibi kesin patlayacak diye bir şey yok ama yine de belli olmaz risk var.
her şey dahilse iade etmeyin piyasada artık rtx 2060 monitörsüz bu fiyat ama psu kötü.keşke daha önce okusaymışım bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
8000 di yanlış hatırlamıyorsam
valla verdim ama pişmanım çok acele aldımkanka cidden o cpu sogutucuya o parayı verdin mi
Doğru diyosun ben değiştireyim en kısa sürede vakit ayırdığın için sağol
yok zaten bu fiyata bulmuşken pc yi iade etmemher şey dahilse iade etmeyin piyasada artık rtx 2060 monitörsüz bu fiyat ama psu kötü.
8000tl mi yoksa civarı mı ve ne zaman aldınız?
bence pek de dert etme psu ve sogutucu degistirirsen bu iş tamamdır gibivalla verdim ama pişmanım çok acele aldım
önerebileceğin soğutuvu varmı acaba kasa sıvı soğutma desteklemiyor ve büyük fanları da öylebence pek de dert etme psu ve sogutucu degistirirsen bu iş tamamdır gibi
önerebileceğin soğutuvu varmı acaba kasa sıvı soğutma desteklemiyor ve büyük fanları da öyle
bide elemde nerden geldiğini bilmediğim bir evercool 120mm fanlı soğutucu var onu taktırayım mı?
o zaman ben elimdekini taktırayım zaten psu değişçekbunu çok öneriyorlar. elindeki de aynısının laciverti gibi bişeySnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com