6 to 6+2 pin dönüştürücü almalısın.Selamlar bugüb gtx1650 ekran kartımı rtx4060 ile değiştirdim ancak ekran kartı 8 pinliymiş. Ben de 2 tane soket var 6 pinli. Nasıl takacağım. Birinden 6 pin diğerinden de 2 pin mi alacağım
PCie soketi var ama 6 pin var 6+2 pin gerekiyor değişmesine gerek yok.psude pcie soketi yoksa değişecek.
O psu 12V'de kaç watt veriyor bakması lazım. Eski birşeye benziyor.6 to 6+2 pin dönüştürücü almalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PCie soketi var ama 6 pin var 6+2 pin gerekiyor değişmesine gerek yok.
6 to 6+2 pin dönüştürücü almalısın.
PCie soketi var ama 6 pin var 6+2 pin gerekiyor değişmesine gerek yok.
Xigmatek x series 650w 80plus psuO psu 12V'de kaç watt veriyor bakması lazım. Eski birşeye benziyor.
Kaç tane eski psu da 6x2 pci e girişi var hocam. Demek ki idare ettirecek bir psu öyle düşünmek lazım. Ayrıca 115 tdp çeken bir kart 4060 isterse 400w ile kullansın.O psu 12V'de kaç watt veriyor bakması lazım. Eski birşeye benziyor.
6x2 12 pin girişli ekran kartları için o. 6 pinden 2 pin çıkarıp 4 pin bırakamıyorsun 6+2 8 pin lazım.O ikinci sokette de 6 pin var. Oradan 2 ana kablodan da 6 pin takamıyoe muyum. Takamıyorsam ikinci soket niye var
Xigmatek x series 650w 80plus psu
Dostum bu psu'da 6+2 çıkış var. İyi kontrol et arkasını. Saklamışsındır.O ikinci sokette de 6 pin var. Oradan 2 ana kablodan da 6 pin takamıyoe muyum. Takamıyorsam ikinci soket niye var
Xigmatek x series 650w 80plus psu