Öneri Power Supply önerisi

Hydro G bulamadım ama K buldum.

Hydro K ler iyidir. Bende bir link attım yukarıya. Ama “G” serisi aklını başından alır... Hiç kullanmadım ama özellikler mükemmel adamım!

efendim sharkoon kaliteli bir marka onca kaliteli diye konu açıldı neden alınmaz xigmatek te kaliteli sadece biraz sesli o kadar şuan kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ve sharkoon'u da bayağı öneriyorlar bir sürü konu açıldı kaliteli, güvenilir diye

efendim sharkoon kaliteli bir marka onca kaliteli diye konu açıldı neden alınmaz xigmatek te kaliteli sadece biraz sesli o kadar şuan kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ve sharkoon'u da bayağı öneriyorlar
Cooler master güzel bir marka ama elite serisi ? veya corsair vs 2012 ? bunlar da mı kaliteli ?

Elite serisini çok gömmeyin. 4 koruması var ve o kadar dankötü değil. Ama Masterwatt'ı gömün.
Bence alınmaması gereken bir seri ama çok ucuzsa alınır mesela 290 tl diyelim ona alınır Tier e sonuçta

Elite serisini çok gömmeyin. 4 koruması var ve o kadar dankötü değil. Ama Masterwatt'ı gömün.
@DA-MD2 abartma yapmışım (mübalağa) ama yanlış anlaşılabilir bir cümle. Elite rakiplerine göre iyi değil ancak onu söyleyeyim
Post automatically merged:

Bence alınmaması gereken bir seri ama çok ucuzsa alınır mesela 290 TL diyelim ona alınır Tier e sonuçta
Bunu espri olarak mı yaptın...

Son düzenleme:
Evet bundan bahsediyorum. @Batu17
Ben onlara kötü demedim onlar kaliteli zaten ama söylediğim psular ile bir sürü konu açıldı kaliteli dendi neden şimdi kötü olduğunu anlamıyorum yani bilgisayar toplamak için psu önerisi istediğimde bunlar bana çok kaliteli dendi bende ondan bunları öneriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri